Tidligere ansatte i Det hvite hus Alyssa Farah var innom « Utsikten » oktober og ble ærlig om tiden hun tjenestegjorde daværende president Donald Trump. Hun sølte mye te den morgenen, til glede for medvertene.

Hun holdt ikke tilbake da hun ble spurt om å jobbe for Trump. « Jeg ble bedt om å tjene i Trump White House i april 2020, så høyden på pandemien, » sa hun. « Jeg var faktisk forsvarsdepartementets pressesekretær før da. Det var drømmejobben min og snakket på vegne av USAs væpnede styrker, men jeg ble bedt om å gå og tjene. Vi hadde å gjøre med kriser uten sidestykke i dette landet, vi hørte at vi skulle få « en Pearl Harbor om dagen » med tap av liv, og jeg tenkte at hvis det var noe jeg kunne gjøre for å hjelpe marginalt, kunne jeg ikke si nei. Jeg endte med å bli i syv måneder gjennom valget. Jeg hadde ikke tenkt å bli hele tiden og la meg være ærlig med deg, det var ekstremt utfordrende. « 

Følte Farah at hun etterlot seg en innvirkning i løpet av den korte tiden i Det hvite hus?

Alyssa Farah blir ærlig om tiden hennes i Trump White House

Alyssa Farah jobbet bare for Trump -administrasjonen i syv måneder, men hun føler at hun definitivt satte sitt preg. Hun dukket opp i den 4. oktober episoden av « Utsikten » og trakk forhenget tilbake om hvordan det egentlig var å jobbe for Donald Trump.

« Jeg er stolt over det jeg gjorde der, » sa hun. « Jeg ga alltid mitt beste råd til presidenten. Noen ganger betydde det å være skunk på hagefesten. Jeg gikk inn og visste at jeg kunne få sparken hver dag, jeg kunne slippes etter ønske, men min plikt var å tjene den amerikanske offentligheten og for å tjene landet, og jeg gjorde mitt beste for å gjøre det. « 

Til tross for noen hardtslående spørsmål fra Sunny Hostin, holdt Farah fast i sin tro. « Jeg hadde ingen illusjoner om hvem presidenten var, » fortsatte hun. « Jeg var visepresident Pence sin pressesekretær i to år, så jeg jobbet tangentielt med Trump White House, en annen bygning, men tjente en annen mann. Jeg trodde sterkt på hans økonomiske agenda, jeg trodde sterkt på hans nasjonale sikkerhetsagenda. Min general POV var: ‘Hvis ikke meg, hvem så?’ « 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her