Jessica Alba åpner for hvordan hun foreldre sine tre barn. «Fantastic Four» -stjernen ble nylig med i Katherine Schwarzenegger i sin Instagram-serie «Before, During & After Baby», der hun uttrykte viktigheten av å kommunisere med barna sine, samt sørge for at de føler seg sett på som «individer.»

Honest Company-grunnleggeren, som deler døtrene Honor og Haven og sønnen Hayes med ektemannen Cash Warren, diskuterte hvordan hun foreldre annerledes enn hvordan hun ble oppdratt. Hun avslørte: «Hvordan jeg tror jeg ble oppdratt, eller … dynamikken i hvordan barn ble behandlet da jeg vokste opp, og til og med foreldrene mine, var … barna snakker i utgangspunktet når de blir snakket med … du holder deg litt utenfor veien og gjør det du får beskjed om. » Alba forandret det med barna sine og sa: «Jeg tror denne nye måten å bli foreldre på er som, [kids] ønsker å bli sett og hørt som individer i utgangspunktet så snart de begynner å ha noen form for bevissthet eller tanker eller meninger. «Hun fortsatte,» Jeg tar tilnærmingen for å sørge for at de forstår grenser og respekt, men prøver å se dem hver for seg og møte dem der de er. «

Til tross for å møte dem der de er, innrømmer Alba at det oppstår problemer, spesielt når hun kommuniserer med sin eldste, Honor. Hun innrømmet: «Som min 13-åring sliter jeg med å ikke behandle henne som litt [kid] – Jeg vil behandle dem alle som babyer. «Heldigvis har moren og datteren funnet noe som hjelper dem å komme gjennom barrierer.

Terapi hjelper Jessica Alba og hennes eldste datter å kommunisere bedre

Jessica Alba avslørte at hun og hennes eldste datter, Honor, går til terapi sammen for å jobbe gjennom hindringer i kommunikasjonen. I «Before, During & After Baby» Instagram-serien forklarte Alba hvorfor hun tok den avgjørelsen da Honor var 11. «For meg … Jeg følte at forholdet mitt virkelig led med foreldrene mine fordi de ikke visste hvordan de skulle kommunisere med meg og hvordan jeg trengte å bli foreldre. Så jeg ønsket ikke dette sammenbruddet med Honor, så vi gikk til terapi sammen, «sa hun.

Alba bemerket at terapi hjalp datteren sin til å «finne stemmen sin» og at hun endelig var i stand til å «eie sine meninger på en måte og virkelig få tillit til å si:» Hei, mamma, jeg liker dette, jeg liker ikke dette. » «Alba delte til og med det Honor har nevnt i noen av deres økter, og sa:» «Når du trenger å veilede meg, eller når jeg drikker eller hva som helst, så vil jeg bli straffet. Dette er hva jeg reagerer på.»

«Dark Angel» -stjernen innrømmet at Honor også fortalte henne noe veldig viktig hun ikke var klar over. ««Du må tilbringe mer tid med meg alene uten Haven rundt,'» husket Alba. «Det var stort … Og» Du kan ikke knuse oss sammen. » Jeg må si, jeg sliter likevel med det. » På grunn av denne åpenbaringen sier Alba at hun nå skar ut tid til å tilbringe hvert barn individuelt, og legger til: «De ser frem til det.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her