Mens vi jobbet sammen om komediefilmen «Here Today», ble ting ganske emosjonelle for Billy Crystal og Tiffany Haddish. 5. mai 2021-episoden av «I dag, «Haddish fortalte hvordan hun ble tappet til å lede i den Crystal-regisserte filmen, overfor komikeren.

«Min agent ringte meg og var som:» Billy Crystal vil gjerne snakke med deg, han vil gjerne møte deg, «» minnet skuespilleren «Girls Trip». «Jeg var som,» Billy Crystal vil snakke med meg? Er du seriøs? «»Og med det gikk de to sammen for» Here Today «, en film som følger en veteran komedieskribent (Crystal) og sanger (Haddish) i New York når et usannsynlig vennskap utvikler seg. Crystal fortalte People at han «ønsket virkelig å lage en film om et forhold mellom en eldre mann og en yngre kvinne som handlet om vennskap og kjærlighet, men ikke på en romantisk måte.»

Under det nevnte «Today» -intervjuet åpnet Haddish seg om det eneste hinderet hun møtte mens hun filmet «Here Today»: Crystal ville at hun skulle felle noen tårer i filmen.

Billy Crystal valgte personlig Tiffany Haddish til å lede filmen sin

Da denne komedie-duoen kom sammen, var det ikke alt ler. Manuset krever at Tiffany Haddishs karakter skal bli emosjonell, og det var litt av et hinder for henne i begynnelsen. I en prat med hennes «Here Today» co-star Billy Crystal og «I dag«vert Hoda Kotb, sa Haddish,» Det eneste jeg hadde problemer med var da Billy ba meg om å gråte. »

«Jeg var som,» Jeg har brukt 39 år av livet mitt på å undertrykke tårer, ikke gråte foran folk – vet du hvor vanskelig det var å trene meg til å gjøre alle tårer til vitser? «, Sa Haddish. «[Billy] var som, «Nei, jeg vil at du skal gråte.» Og han fikk det ut av meg. «Så hvordan fikk den legendariske komikeren Haddish til å rive opp? Hun sa at han lærte henne å være til stede og omfavne følelsene.» Jeg har trent meg til å være som, «Når jeg har lyst til å byste ute med Viola Davis snøtårer, bare gjør en vits! Gjør noe, le, svelg tårene! Gjør noe for å få det til å forsvinne, «sa Haddish.» Og Billy var som: «Ikke gjør det. Bare være.»

Crystal fortalte tidligere People at det var «en glede å regissere» hans medstjerne. «Da hun sa til meg: «Bare fortell meg hva du vil. Hjelp meg å komme dit Emma trenger å gå. Jeg stoler helt på deg,» jeg visste at hun ville være flott,» sa han.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her