Den virkelige grunnen til at Chanel West Coasts etterlengtede debutalbum er annerledes; kreativ kontroll. I et intervju med Alle ting dekket, sa hun til Patrick Peterson og BMac at hun måtte «blokkere alle ute – fokusere på hva [she] ønsket å gjøre «for America’s Sweetheart. Chanel tilsto Alle ting dekket duo som designet albumet slik at det ville nå «mange forskjellige mennesker – det er hiphop, det er rap, men det er fortsatt pop, det er kjærlighetssanger, sanger om enhet, og jeg tror folk kommer til å lytte til det og bli overrasket . «

America’s Sweetheart er også annerledes fordi det gir fans en grundig titt på hvem Chanel er som person og artist. Sangeren sølte til Hollywood Life i oktober 2020 at sangene på albumet handlet om noen av de vanskelige delene av livet hennes: «Jeg ønsket å fortelle historien min. Jeg får denne stemningen der jeg tror folk tenker, du vet, jeg vokste opp med et hvitt stakittgjerde type [of upbringing]. De ser denne lykkelige lille søte hvite jenta eller hva som helst, og de tror kanskje at jeg vokste opp bortskjemt eller med dette lykkelige hjemmet. Og det er som, nei, jeg vokste ikke opp slik folk tenker. «

Les videre for å finne ut mer om Chanel og hennes nye album.

Chanel West Coasts nye album vil gi tilbake

Chanel West Coasts debutalbum skaper opprør – og ikke slik «Sharon Stoned» -sangen / videoen landet henne i retten med skuespilleren som inspirerte den. Nei, denne gangen satser Chanel på positivitet. «Jeg kalte dette albumet America’s Sweetheart fordi det er et oksymoron og strider mot oppfatningen som mange har av meg. Jeg har feil. Jeg har gjort feil. Jeg har hatt godt av det [sic] fra hvitt privilegium, og jeg har hatt andre sjanser i livet som dessverre mange ikke har fått, «the Latterlighet stjerne oppgitt i en pressemelding (via Kompleks).

Chanel vil bruke utgivelsen av America’s Sweetheart å gjøre godt for andre. Kompleks rapporterte Chanel vil donere en del av inntektene fra America’s Sweetheart til REFORM Alliance. REFORM Alliance er den sosiale og «organisasjonen for strafferettsreform som ble grunnlagt av Meek Mill, Jay-Z, Philadelphia 76ers-partner Michael Rubin, New England Patriots-eier Robert Kraft og andre.»

I motsetning til mange album som mottar mye hype før utgivelsen, holdt Chanel America’s Secret på DL, og fortalte fansen om albumet bare noen få timer før det falt. Hun la ut en video med sangen «Eazy» på Instagram med meldingen: «Jeg er luskende, det eneste stedet du finner ab ** ch er på TVen #Eazy.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her