Hollywood -ekteskap ender vanligvis ikke i lykkelige tider. Oftere enn ikke har de en kort holdbarhet, og nyheter om at par skiller hverandre, gjør ikke folk mer skremt. Det er sannsynligvis på grunn av kravene til jobben, noe som resulterer i mangel på tid sammen, og det faktum at deres saker på en eller annen måte alltid blir utsatt for publikum.

Det er nettopp derfor Christina Aguilera gjør det et poeng å ikke date med andre kjendiser. « Jeg har hatt muligheter, men det er ikke min stil å date en annen person i bransjen, » sa sangeren til Cosmopolitan. « Det må være noe galt med deg hvis du vil være i denne bransjen. Jeg mener, hei! Jeg har definitivt mine problemer. Jeg tror at jeg bare kan håndtere ett [celebrity] i forholdet, og jeg må være det. « 

Mens hun tok avstand fra ikke-kjendiser, havnet ekteskapet med musikkprodusenten Jordan Bratman likevel i hjertesorg.

Christina Aguilera avsluttet ekteskapet for sønnens skyld

Christina Aguilera hadde en tøff barndom etter å ha opplevd et problemfylt hjemmeliv. « Jeg kommer fra et hjem fylt med mye spenning. Foreldrene mine hadde ikke rett i å bo sammen [as long as they did], « sa hun til People. » Det er ikke bra for barn å vokse opp med [constant] argumenter. « 

Aguilera ville aldri at sønnen, Max, skulle oppleve det samme. Da hun kom til ro med at ekteskapet hennes med Bratman ikke var som det pleide å være, bestemte hun seg for å avslutte det for Max skyld. « Ting var så usunt og ulykkelig for både Jordan og meg, jeg visste at jeg måtte avslutte det. Det var ikke bra for oss, og det var ikke bra for Max å være vitne til argumentene våre, » sa hun. « Barn kan føle når ting ikke stemmer hjemme. Jeg hadde virkelig ikke lyst til å skade Jordan, og jeg følte meg revet over å dele familien vår. »

Hun fortsatte med å dele at mens hun og Bratman prøvde å redde ekteskapet, endret de seg begge som mennesker og ønsket forskjellige ting. « Vi gikk gjennom en periode med å prøve å koble til igjen og tilbringe mer familietid sammen. Vi tok den turen til Italia sammen, » husket hun. « Men samtidig visste jeg at Max ville tjene på at vi skulle skilles. Han ville blitt gladere av å se begge foreldrene hans lykkelige. »

Christina Aguilera innrømmet at hun og Jordan Bratman ikke var ‘engler’

Christina Aguilera uttalte aldri eksplisitt de spesifikke årsakene til at ekteskapet hennes med Jordan Bratman ble avsluttet, men i intervjuet med W Magazine antydet hun at begge hadde utenomekteskapelige forhold.

« På et eller annet tidspunkt var vi begge ingen engler, » sa hun. Det førte til slutt til et punkt der spenningen var håndgripelig hjemme, som hun ikke syntes var sunt for sønnen å oppleve. « Det kom til et punkt der livet vårt hjemme minnet meg om min egen barndom. Jeg vil ikke få sønnen min til å vokse opp i et spenningsfylt hjem. Jeg visste at det ville komme en negativ reaksjon i pressen på skilsmissen min, men Jeg kommer ikke til å leve livet mitt på grunn av noe noen kan si. Det strider mot alt jeg synger på platene mine. Jeg må være meg selv. « 

Men det er alt i fortiden nå. Aguilera er nå i et kjærlig forhold til musikeren Matthew Rutler, som hun møtte på settet med « Burlesque. » Som sangeren fortalte People: « Han er en sånn person du kan tilbringe timer med på telefonen og snakke med, og plutselig er det dagslys. » Vi ønsker henne alt godt!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her