Folk må kanskje slutte å kalle Dolly Parton en « skytshelgen », fordi hun ikke er ute etter å bli glamorisert som noens frelser. Parton er kjent for sine betydelige veldedige donasjoner gjennom årene, spesielt etter at hennes donasjon på 1 million dollar til COVID-19-forskning delvis finansierte Modernas vaksine, ifølge CNN « Jeg følte meg bare så stolt over å ha vært en del av de små såkornpengene som forhåpentligvis vil vokse til noe stort og bidra til å helbrede denne verden, » sa Parton. « Jeg er en veldig stolt jente i dag som vet at jeg i det hele tatt hadde noe å gjøre med noe som kommer til å hjelpe oss gjennom denne vanvittige pandemien. »

Den 26. oktober utvidet bokprogrammet Parton grunnlagt i 1995, kalt « Dolly’s Imagination Library », seg over hele Kentucky. Det ligger også i Canada, Storbritannia, Irland, Australia og forskjellige steder i hele USA, ifølge Imagination Library. Det er vanskelig å tro at noen kan se på Parton som noe men en helgen. Parton mener imidlertid at det å tilbe henne burde være det aller siste folk gjør.

Dolly Parton mener folk ikke bør falle inn i « idoldyrkelse »

Dolly Partons ydmykhet er virkelig noe å se. Selv om hun er en internasjonalt kjent superstjerne, var Parton fortsatt « skeptisk » og følte det var « mye press » å bli kåret til People’s « Person of the Year, » sa hun til magasinet. « Men, ja, det er som om jeg ikke er alt det. Jeg er glad for at jeg står for nok ting til der jeg ikke er den verste personen i verden. »

Parton mener også at folk ikke bør bli offer for « idoldyrkende » kjendiser – inkludert henne selv. « …Jeg ønsker ikke å bli tilbedt, fordi det er et skriftsted i Bibelen min som snakker om idoldyrkelse. Og jeg ser at det skjer hele tiden med filmstjerner og disse kjendisene, » sa Parton, per People. « Folk tilber dem bokstavelig talt mer enn de tilber Gud. Og jeg bare – jeg grøsser av og til av det. » Men Parton kan heller ikke benekte virkningen av hennes innflytelse. « Men hvis jeg kan sette et eksempel, så er det flott. »

Selv om å jobbe for Parton kan høres ut som en drøm som går i oppfyllelse, ikke forvent å dra nytte av hennes vennlighet. Når det kommer ned til forretninger, er ikke Parton noen du leker med. « Jeg er en god sjef, tror jeg, » bemerket Parton. « Jeg prøver å styre med kjærlighet og medfølelse. Men det er også en fin linje som sier: « Hun er ikke en pushover. » Jeg er en rettferdig og ærlig person. Jeg liker å være så vennlig som jeg kan og elsker menneskene som jobber med meg, og jeg liker å ha dem til å elske meg. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her