Drew Brees trekker seg fra NFL etter 20 år i spillet. I en opprør for New Orleans Saints-fans tok quarterbacken til Instagram 14. mars 2021 for å ta farvel med NFL og takke alle fansen for hans 15 år i New Orleans.

«Etter 20 år som spiller i NFL og 15 år som helgen, er det på tide at jeg trekker meg fra fotballspillet,» skrev Brees bildeteksten til videoen, som inneholdt hans fire små barn. «Hver dag helte jeg mitt hjerte og sjel i å være din Quarterback. Helt til slutt utmattet jeg meg for å gi alt jeg hadde til Saints-organisasjonen, teamet mitt og den store byen New Orleans. Vi delte noen fantastiske øyeblikk sammen , hvorav mange er emblazoned i våre hjerter og sinn og for alltid vil være en del av oss. «

Quarterbacken ble med i New Orleans Saints i 2006, og brakte hjem den eneste Super Bowl i Saints History i løpet av sin tid i byen, iht. ESPN.

«Da jeg ble ansatt av de hellige som hovedtrener i 2006, var det aller første målet å etablere en funksjonell og vinnerkultur,» sa trener Sean Payton. per stikkontakt. «Ved å gjøre det var det viktig å vite hva vi lette etter i et spillertalent, arbeidsmoral, sminke, intelligens og lederskap er alle egenskapene vi fant i Drew Brees.»

Og nå, ifølge Brees, er det på tide for ham å gjøre sitt «virkelige livsverk.»

Barna til Drew Brees kunngjorde at han gikk av

I ganske muligens den søteste avgangen fra NFL, kunngjorde Drew Brees at han går av med pensjon, via sine barn.

Kunngjøringsvideoen inneholdt quarterbacks fire barn, Baylen, Bowen, Callen og Rylen, som alle sa med begeistring: «Etter 15 år med de hellige og 20 år i NFL, vil faren vår endelig pensjonere seg. Så han kan bruke mer tid med oss! Ja !! «

Brees understreket sin begrunnelse for å dra, og skrev i bildeteksten: «Du har formet meg, styrket meg, inspirert meg og gitt meg en levetid på minner. Målet mitt de siste 15 årene var å streve for å gi deg alt du hadde gitt til meg og mer. Jeg trekker meg bare tilbake fra å spille fotball, jeg trekker meg ikke tilbake fra New Orleans. Dette er ikke farvel, snarere en ny begynnelse. Nå begynner mitt virkelige livs arbeid «- aka faderskap.

Quarterbacken etterlater seg en utrolig arv, inkludert ledende karrierepasseringer i NFL, ifølge ESPN.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her