Han gikk fra å være en «hæl» -bryter til en av de mest elskede – og suksessrike – skuespillerne i Hollywood. Ingen kunne ha spådd at Dwayne Johnson – bedre kjent som «The Rock» – ville ha en karriere som endret seg og utvidet slik den har gjort.

Men hvis du tror det Johnson har å si, visste han at det ville gå slik hele tiden. «Da jeg endelig innså at jeg ønsket å ha en ekte karriere i Hollywood og forhåpentligvis – krysset fingrene – har en mulighet til å ha virkelig levetid, følte jeg at det bare ville ta tid,» sa han til Digital Spy i 2019.

Omtrent samtidig bestemte han seg for å flytte fra WWE til Hollywood, han ønsket ikke å bli kalt The Rock lenger. Selvfølgelig så ikke ting ut til å gå som planlagt. Så hva er Dwayne Johnsons problem med The Rock-kallenavnet? Som det viser seg, er grunnen uten tvil fornuftig.

Dwayne Johnson ønsket å bli tatt på alvor

I utgangspunktet, ifølge Digital Spy, var Dwayne Johnson redd for at han ikke skulle bli tatt på alvor i Hollywood hvis folk kjente ham ved hans brytende navn, «The Rock.» Han forklarte: «Jeg følte at jeg ikke hadde det travelt, og jeg visste at det kom til å ta tid, og jeg ville ikke at overgangen skulle være forstyrrende på noen måte og komme ut og si for eksempel, si en uttalelse og si fra og med denne dagen vil jeg bare være kjent som Dwayne Johnson. Du kan ikke referere til meg som The Rock, jeg har aldri ønsket å gjøre det. » Greit nok.

Imidlertid gjorde han også klart at han var «veldig stolt» over arbeidet han hadde gjort som The Rock, og til slutt følte han at monikeren var en del av hvem han virkelig var som person. «Jeg nådde et punkt i karrieren hvor jeg var lei av å prøve å være noe jeg ikke var,» sa han under en 2018-samtale med Jamie Foxx, per Entertainment Weekly. «Så endelig nådde jeg et punkt der jeg sa:» Ok, to ting må skje: Jeg skal omgi meg med en annen gruppe mennesker, annen ledelse, og så skal jeg sørge for at jeg bare må være meg . «

Det er vanskelig å forestille seg Johnson som noe annet enn The Rock, så det er hyggelig å se at han fullt ut har omfavnet personaen. Stein på!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her