Den Grammy-nominerte artisten JoJo blir virkelig når det gjelder løp og hvordan det har påvirket livet hennes siden hun var tenåring. I episoden 7. juli av «4D With Demi Lovato» svarte «Too Little, Too Late» -sangerinnen på Lovatos spørsmål om hvordan andres meninger har påvirket både hennes karriere og personlige liv, og JoJo minnet umiddelbart en ubehagelig opplevelse med en tidligere kjæreste.

«Jeg tenker på hvorfor jeg aldri har vært offentlig i et forhold. Det er på grunn av frykten for folks meninger og ønsker å holde det hellig og … ønsker å beholde det så mye for meg som mulig,» begynte hun. «Men det er også fordi – jeg vet ikke om jeg kommer bort fra temaet her – men mitt første forhold da jeg var 13, 14 år gammel, var han en profesjonell fotballspiller bare et par år eldre, og vi gikk på en røde løperne sammen, og vi var, egentlig kommentarene var så fordømmende og negative og fokuserte på den interracial natur av forholdet vårt, «forklarte hun. Den tidligere kjæresten hun snakker om er sannsynligvis Freddy Adu, en svart profesjonell fotballspiller som hun daterte mellom 2005 og 2006, per Ranker. «Det fikk meg til å virkelig beskytte og sørge for at det aldri skjedde igjen for den jeg var sammen med,» la hun til.

JoJo åpnet seg da for hva hun ble lært som en ung hvit stjerne i Hollywood, og da hun endelig satte foten ned for å stå opp for seg selv og de rundt seg.

JoJo er ikke redd for å si fra lenger

JoJo avslørte åpenhjertig for Demi Lovato på «4D» at hun ble bedt om å bevege seg forsiktig i musikkbransjen fordi hun spredte linjen som en pop / R & B-artist. «Jeg er gjest i kulturen, i R & B-kulturen, i svart musikk. Jeg er enig i det,» uttalte hun. «Dette er en tradisjon som jeg er en del av, men det er ikke min, og de er som: «Du vet at du virkelig må gå denne forsiktige linjen. Du bør ikke snakke om rase, du skal ikke snakke om , du vet, sosial urettferdighet og sånne ting, ”forklarte hun.

JoJo skjønte imidlertid endelig at det var på tide å si fra når Black Lives Matter-bevegelsen ble gjenopptatt i 2020. «Da 2020 skjedde … var det uakseptabelt for meg, og jeg brydde meg ikke om noe råd jeg hadde beholdt gjennom årene. Det var bare, jeg kan ikke leve for andre mennesker, og jeg kan ikke tie om ting som betyr noe for meg, «sa hun.

JoJo var veldig vokal om Black Lives Movement i 2020 og tok til Instagram for å øke bevisstheten om og tilby støtte til saken. Hennes «dedikasjon til empowerment og sosial rettferdighet» (per Global Citizen) ga henne en forestilling på Global Citizen Prize-prisutdelingen, som var ment å feire de som «går utover å gjøre verden til et bedre sted.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her