Kevin Bacon og Kyra Sedgwick er et av de lengste ekteskapene i Hollywood. De giftet seg i 1988, og nesten 33 år senere er fortsatt sterke.

Iht Hallo! Blad, Bacon og Sedgwick var i 20-årene da de møttes på TV-dramasettet Sitronhimmel på midten av 80-tallet. På den tiden økte Bacons stjerne fra suksessen til Footloose, og Sedgwick avslørte senere at hun ble overrasket av oppmerksomheten hun fikk for å danse en filmstjerne. Likevel giftet de seg omtrent to år senere, og ønsket sønnen Travis velkommen i 1989. I 1992 ble datteren Sosie født.

I et 19. januar 2021 intervju med New York Post, Sedgwick avslørte at det ikke er noe stort mysterium bak hennes tre tiår pluss lykkelig ekteskap med Bacon. «Ærlig talt, vi var bare heldige, det er ingen hemmelighet, vi ble bare så heldige da vi var så unge. Jeg var 21 da jeg møtte ham, 23 da vi giftet oss. Hvis noen hadde fortalt meg da jeg var 21 år at jeg skulle å være gift og få et barn innen 23 år, ville jeg ha fortalt dem at de var ute av hodet fordi jeg var veldig ambisiøs, jeg var veldig uavhengig. «

Sedgwick sa ja så snart Bacon ba henne om å gifte seg med ham – men innrømmet senere noe for den kommende mannen sin.

Kyra Sedgwick hatet forlovelsesringen Kevin Bacon kjøpte henne

I et utseende på Kelly Clarkson Show 7. april 2021 sa Kevin Bacon til Clarkson: «Jeg hadde en følelse av at jeg virkelig ikke ønsket noen andre å vite [I was proposing]. Så jeg fortalte ikke vennene mine, jeg fortalte det ikke til familien, ingen visste det, noe som betydde at jeg måtte gå ut og finne denne ringen alene, og jeg må fortelle deg at jeg egentlig ikke er et smykke fyr. … Jeg er bare ikke flink til å plukke ut noe sånt. «

Så da han fant en ring, var han sikker på at den – som den kommende bruden – var «den ene.» Bacon foreslo Kyra Sedgwick julaften 1987. «Jeg fant denne ringen, og jeg trodde den banket. Jeg var som:» Jeg skjønte det. Jeg erobret dette. » Jeg ga det til henne. Hun var så rørt, gråt, sa jeg gjør det, «avslørte han for sangeren.

Imidlertid våknet Sedgwick tre måneder senere og gråt. Bacon sa: «Vi ligger i sengen, og hun våkner, og hun gråter … og hun kan ikke engang si hva som skjer. Til slutt går hun: «Jeg liker ikke ringen!'»

Bacon sa Sedgwick «følte seg forferdelig» om situasjonen, men han var i stand til å komme gjennom til henne og fortelle henne at de ville returnere ringen, pr. Mennesker. Paret endte med å bytte ringen mot en til etter Sedgwicks smak – og tre tiår med ekteskap er et bevis på at alt er bra.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her