Lizzo har vært veldig åpen og ærlig mot fansen sin, og hennes selvsikker kroppsaksept har vært et fyrtårn for mange over hele verden. Stjernen har gjentatte ganger vist frem sitt sanne jeg på sosiale medier og utover, og har til og med delt sitt ønske om å endre fortellingen rundt kroppens positivitet.

«Jeg synes det er lat for meg å bare si at jeg er kroppspositiv på dette punktet … Jeg vil gjerne være kroppsnormativ. Jeg vil normalisere kroppen min,» sa hitmakeren «Good As Hell» til Vogue i september 2020 . «Nå ser du på hashtaggen» kroppspositiv «, og du ser mindre innrammede jenter, kurvete jenter. Lotta hvite jenter. Og jeg føler ingen måter på det, fordi inkludering er det mitt budskap alltid handler om. Jeg er glad for at denne samtalen blir inkludert i den vanlige fortellingen. «

Men det er ikke bare kroppen hennes Lizzo har vært uttalt om, da hun også åpnet seg for mental helse og hennes erfaring med depresjon. «Jeg er deprimert og det er ingen jeg kan snakke med fordi det er ingenting noen kan gjøre med det. Livet gjør vondt,» skrev hun på Instagram i juni 2019. I bildeteksten innrømmet hun at hun syntes «egenkjærlighet» var » så vanskelig «fordi noen ganger» føles alt som avvisning. » Lizzo la til at selv om hun følte seg «trist» den dagen, «skal dette også gå.»

Stjernen ble igjen ærlig i en svært følelsesladet video da hun brøt sammen i tårer i et veldig personlig øyeblikk. Les videre for detaljer.

Lizzo ble ekstremt ærlig om å være trist

I en hjerteskjærende 8. mai TikTok-video brøt Lizzo i gråt. «Du kjenner den delen av tristhet der du føler deg belastende for alle, og irriterende, og ingen bryr seg om deg. Kan vi bli kvitt den delen? Det er som:» Jo, jeg er allerede lei meg. Må legge fornærmelse mot skade som jeg ikke har noen å snakke med om, » sa hun.

Lizzo kalte det «gal», og spurte: «Hvorfor har vi det slik? Hvorfor føler vi oss slik når vi blir lei oss?» Hun fortsatte: «Jeg vil ikke ha det slik lenger. Jeg vil føle at jeg har noen å snakke med, og folk bryr seg om meg,» og legger til: «Jeg er elsket. Jeg er ikke alene. Det er slik Jeg vil føle, men jeg føler det ikke. «

Heldigvis så hun ut til å gjøre det bedre senere på dagen i en oppfølgings TikTok-video. Lizzo forklarte at hun hadde «hatt en veldig tøff natt og en veldig emosjonell morgen bare tenkt på [her] forhold og liv. «Hun la til at hun var» definitivt glad [she] nådde ut på noen måte [she] kunne «og kalte å sette tankene sine der ute på en slik oppriktig måte» veldig nyttig. «Lizzo bemerket i bildeteksten at hun snakket med terapeuten sin da hun oppfordret andre til å oppleve lignende følelser til å» bruke [their] verktøy.»

I en annen TikTok-video filmet hun seg i sengen og delte noen av tingene hun gjorde for å hjelpe seg selv tilbake i et godt headspace.

Hvis du eller noen du kjenner med psykisk helse, kan du kontakte Krise tekstlinje ved å sende HMS til 741741, ring National Alliance on Mental Illness hjelpelinje på 1-800-950-NAMI (6264), eller besøk Nettstedet for National Institute of Mental Health.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her