Luke Combs har beklaget fansen for å ha brukt det konfødererte flagget tidligere. Som Rullende stein rapporterte innrømmet countrymusikkstjernen i en Q & A-økt med Maren Morris og NPR at «det er ingen unnskyldning for disse bildene.» Combs snakket om hvordan han hadde brukt det konfødererte kampflagget på bilder og i musikkvideoen til sangen fra 2015 med Ryan Upchurch, «Can I Get An Outlaw», og sa: «Jeg beklager at jeg er assosiert med det.»

«Hat er ikke en del av kjerneverdiene mine, og det er ikke noe jeg i det hele tatt anser som en del av meg selv,» fortsatte North Carolina-sangeren, pr. Mennesker. «Jeg leter bare … for ikke å si:» Jeg er så lei meg, tilgi meg. » Jeg er her for å si: «Jeg prøver å lære. Jeg prøver å bli bedre.» Jeg vet at jeg er et veldig synlig medlem av countrymusikksamfunnet akkurat nå, og jeg vil bruke den stillingen for godt og si at folk kan forandre seg, og folk vil endre seg, og jeg er en av dem folk som prøver. «

Combs forklarte at selv om han fremdeles var «stolt» over å være fra sør, hadde hans forståelse av hva flagget betydde endret seg over tid. «Jeg er nå klar over hvor smertefullt det bildet kan være for noen andre,» presiserte han og la til at han «aldri vil være assosiert med noe som gir så mye vondt for noen andre.»

Luke Combs og Maren Morris snakket om landskapsstjernen Morgan Wallens nylige kontrovers

Per E! Nyheter, Luke Combs og Maren Morris deltok i et Country Radio Seminar-arrangement om ansvarlighet med NPR-kritikeren Ann Powers 17. februar 2021. Diskusjonen ble organisert som svar på videoopptak av countrystjernen Morgan Wallen ved hjelp av N-ordet.

Morris, som tidligere viet sin CMA-seier i 2020 for Årets kvinnelige kunstner til svarte kvinner i countrymusikk, var en av få countrymusikkstjerner direkte rope ut Wallen, as Gribb rapporterte. Texas-sangeren kritiserte holdningen til å «beskytte våre egne» og argumenterte: «Det beskytter hvite mennesker. Det beskytter ikke svarte mennesker» (via Rullende stein).

«Jeg bryr meg ikke om det er vanskelig å sitte på rad fra deg på neste prisutstilling,» erklærte hun. «Ring dem ut.» Combs la til at han beundret Morris for å «dele sine meninger» og være villig til å ha de «tøffe samtalene.» Morris adresserte også det konfødererte flaggspørsmålet og spurte: «Hvis du var en svart person, ville du noen gang føle deg trygg på et show med de som flyr på parkeringsplassen? Nei.» Countrystjernen fortsatte med å si at «det mektigste, som artister i vår posisjon akkurat nå, er å stille disse kravene til store organisasjoner, festivaler, arrangører.»

Som Mennesker observert, begge artister har nylig gitt ut sosialt bevisste sanger. Morris skrev «Better Than We Found It», en protestsang som Variasjon kalt «Pro-BLM, Pro-Dreamer», og Combs jobbet med Billy Strings på «The Great Divide», en eneste som ropte om enhet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her