Sanger og Dette er oss stjernen Mandy Moore vil ikke gå på akkord med å ikke filme nakenscener, en holdning hun har hatt siden begynnelsen av 2000-tallet. « Det ville være helt ubehagelig å gå nedover gaten og vite at personen som gikk forbi hadde sett meg uten klærne mine, » forklarte Moore til USA i dag i juni 2007. « Jeg har takket nei til flere roller der produsentene eller regissørene eller forfatterne ikke ville slå ut på det punktet. »

Moore sa også den gangen at hennes nektelse om å gå inn i gratuitøsitet, omfatter fotografering av magasiner som ligner på Maxim og FHM. « Jeg sier ikke at det er galt for noen andre å gjøre det, » sa hun, « men jeg tror det er en måte å være feminin og sexy uten å stille halvnaken. » Hun innrømmet også i samme intervju at hun rett og slett er sjenert, noe som sannsynligvis også spiller en rolle.

I 2009 gjentok Moore sin holdning om at hun ville føle seg rar med fremmede å se henne i buffen, og sa at en del av seg selv er « reservert for [her] personlig liv. « Likevel sa hun at det var kommet tilbud, og bemerket at hvis og bare hvis det var » helt nødvendig, « hun kanskje vurdere å disrobing. « Jeg føler ofte at jeg har blitt knyttet til en film, og i siste sekund har noen sagt, » OK, vel, dette er en absolutt nødvendighet – denne scenen krever nakenhet og det er ingen to måter å omgå det, «  » hun sa. « Jeg er som, ‘Jeg tror virkelig det er så mye av det som kan antydes, og det er bare gratis.’ Jeg er ikke komfortabel i min egen hud. « 

Er Mandy Moores innvending mot nakenbilder en religiøs ting?

Det var misforståelser en stund om at Mandy Moore var beskjeden av religiøse årsaker, men hun sa i et intervju i mai 2009 at hun faktisk ikke er religiøs. Hun beskrev seg imidlertid som « åndelig » og la til: « Jeg tror jeg ble kastet i en rolle som religiøs på grunn av [films like] En tur å huske… Folk var som: ‘Du fortsetter å spille disse kristne karakterene.’ Jeg vokste opp katolsk, men ikke engang en god katolikk. Jeg tror ikke religionen virkelig ble tatt med. ”Hun fikk også en komisk sving som bibelsk bølle Lagret!, der hun forkynner rasende og kjent, « Jeg er fylt med Kristi kjærlighet! « Uansett årsak snek persepsjonen om at Moore var hyper-religiøs til og med inn i hennes personlige liv.

« Jeg husker at jeg hadde vært sammen med noen en gang, og da vi først begynte å bli kjent med hverandre, var han slik: ‘Du er virkelig kristen, som om du er veldig religiøs, er du ikke?’ Og jeg var som, « Nei, ikke i det hele tatt, faktisk, » « husket hun. « Jeg tror det var bare media. Jeg tror det var bare denne oppfatningen av meg fordi jeg hadde gjort disse filmrollene, og jeg antar at jeg var litt stille og det var ikke noe for skandaløst ved meg, og jeg var en ganske beskjeden kommode . « 

Hvordan har Mandy Moores avslag på nakenbilder påvirket karrieren hennes?

Det korte svaret? Det har den ikke.

Mandy Moore forklarte Bak scenen i juni 2018 at hun ikke angrer på sine tidlige roller – som var mer rettet mot ungdomspublikum – selv om hun følte at de kanskje hadde plassert henne i en boks for rollebesetning i en periode. « [Those] var mulighetene som bød seg, « sa hun. » Det var prosjektene noen på min alder kunne prøve. « 

Heldigvis, da hennes skjermkreditt modnet, påvirket Moores avslag på å lage nakenbilder henne fortsatt ikke negativt. Faktisk for hennes største rolle hittil, den Dette er oss, fikk hun en Emmy-nominasjon i 2019 og en Golden Globe-nominasjon i 2017. Morsomt faktum: På Dette er oss, det er faktisk Moores ektemann på skjermen, Milo Ventimiglia, som blir naken tidlig i serien.

« Jeg husker at jeg leste den, og det sto i manuset: » Jack dekker bitene sine med et håndkle, « sa Moore Glamour av henne og Ventimiglias tidligste og mest berømte kjærlighetsscene. « Og jeg er som, » Dette er nettverks-TV, det er ingen måte de skal vise rumpa på! Han vil være i truser eller naken undertøy. «  » (Spoiler alert: He var helt naken og han gjorde vis rumpa, men den gravide magen hennes hjalp til med å skjule alt skandaløst som kan ha glidd ut.)

Sa Moore Marie Claire i 2009 at hun ikke ville ta en edgy del bare for å gjøre det, og hun sto fast på det til PopSugar i 2019. « Nå har jeg et produksjonsselskap og jeg skal produsere; gitt, det er 20 år nede i veien nå, » sa hun. « Jeg tror det ikke har vært noe superstrategisk på den ene siden, men jeg er bevisst på beslutningene jeg tar, og jeg gir meg alltid litt tarmsjekk før jeg sier ja eller nei til noe. »

Lurer du på hvorfor du ikke hører noe fra Mandy Moore lenger? Lurer ikke mer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her