NeNe Leakes er et av de mest minneverdige ansiktene til « The Real Housewives of Atlanta », men hun sendte Bravo-fansen til vanvidd da hun kunngjorde sin avgang fra serien i september 2020, per frist. Og det var ikke den eneste gangen NeNe skapte overskrifter – hun sjokkerte også fansen da hun skilte seg fra ektemannen Gregg Leakes.

Da hun dro fra « RHOA », gikk NeNe til YouTube-kanalen sin for å forklare fansenes resonnement. « Jeg har tatt den harde og veldig vanskelige avgjørelsen om ikke å være en del av » Real Housewives of Atlanta « sesong 13, » sa hun. « Det var ikke en enkel beslutning for meg. Jeg har vært på en ekstremt, ekstrem lang, utmattende, slitsom, emosjonell forhandling. Det har vært mye følelser som har fløyet på begge sider. » Hun sørget for å takke fansen for støtten i løpet av tiden hun var på showet. Hun fortsatte: « Jeg er bare så glad for at jeg kan si at jeg var en del av en sjanger som åpnet dører for Black ensemble reality show. »

Og NeNe er åpen om avgjørelsene i alle fasetter av livet, inkludert grunnen til at hun søkte om skilsmisse fra Gregg – selv om de giftet seg igjen noen år senere. Fortsett å lese for å se hvor det gikk galt, og hvor forholdet deres står nå.

Forholdet til NeNe og Gregg Leakes er komplisert

Ekteskapskampene til NeNe og Gregg Leakes ble dokumentert på « RHOA », og ting så ut til å bli steinete i 2010.

NeNe oppdaget at Gregg angivelig fortalte en radiovert i 2010 at han ga kona $ 300 000 dollar slik at hun kunne bryte inn i reality-TV, per People. Gregg forklarte: « Jeg ventet på det jeg oppfattet som en venn. Hvem trodde noen gang at han ville legge det på radioen? » Han hevdet også at tallet var overdrevet. NeNe kjøpte den ikke og skjøt tilbake: « Jeg sto ved deg når du har gjort meg galt som din kone, men du vil få andre til å tro at jeg har gjort deg galt. Jeg har aldri gjort deg galt. Vi har mistet lojalitet og tillit. « 

NeNe og Gregg skiltes i 2011, og hun fortalte senere Bravo hvorfor de kalte det avsluttet. « Jeg søkte om skilsmisse fordi jeg alltid følte at du måtte lære folk å behandle deg, og jeg følte at Gregg på den tiden ikke behandlet meg slik jeg følte at jeg skulle behandles. Det var jeg som ga Gregg en leksjon, og jeg tror han fikk det, « sa hun. Paret giftet seg på nytt i 2013, men forholdet deres er komplisert. I 2019 lekte de med å skille seg igjen, per Cheat Sheet, og NeNe ble oppdaget med en annen mann (selv om hun sa, via Cheat Sheet, at Gregg er greit med å flørte). Nå forblir hun ved Greggs side da kreften hans har kommet tilbake. Hun ber fansen be.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her