Etter en lengre pause – som begynte i 2019 – kom pop-crooner Ed Sheeran triumferende tilbake til musikken med singelen «Bad Habits» i juni 2021. Sporet, som fungerte som hovedsingelen fra Sheerans topplistealbum «=» ble en umiddelbar suksess, og steg til toppen av begge Billboards globale hitlister, per Billboard.

?s=109370″>

Longtime Sheerios vil legge merke til at «Bad Habits» viker unna den akustiske lyden mange har kommet til å forvente fra Sheeran – men det er akkurat poenget. Faktisk håpet Sheeran at sangens positive stemning ville « overraske folk », ifølge BBC.

« Folk ser på meg som den akustiske singer-songwriteren som gjør ballader, og det var bare mye av det, » sa sangeren til BBC. « Så jeg ville gå i studio og lage noe som var helt annerledes. Jeg brukte en måned og lagde bare mange gale låter – og dette var en av de gale. »

Så, hva handler egentlig denne gale melodien om?

Ed Sheeran endret vanene sine for datteren

I «Bad Habits» synger Ed Sheeran: «Mine dårlige vaner fører til sene kvelder, ender alene/ Samtaler med en fremmed jeg knapt kjenner/Sverger at dette blir den siste, men det vil det sannsynligvis ikke.» Tekstene etterligner tilsynelatende livsstilen Sheeran levde før datteren ble født i 2020.

« I utgangspunktet var jeg på turné og jeg holdt meg oppe og drakk hele natten. Bussene parkerte under arenaer, og jeg sov på bussen hele dagen og så våknet og så kom ut, gjorde showet, drakk, kom på igjen bussen, » sa Grammy-vinneren under et 2020-intervju for Hay House Chasing the Present Summit.

Sheeran fortsatte: « Det hele er moro og spill i starten. Det er rock and roll og det er gøy, og så begynner det å bli bare trist. » Sheeran beskrev den tiden som sin « laveste » og tok 180 før han ønsket sitt første barn velkommen. » Så snart Cherry fortalte meg at hun var gravid, endret livet seg, når det gjelder arbeid og helse og hva jeg puttet inn i kroppen min, det være seg mat eller alkohol, » sa han til BBC.

Mens « Bad Habits » ser ut til å reflektere over Sheerans visefylte karriere før datteren hans ble født, synger han i disse dager en litt annen melodi. « Jeg var så spent på å bli pappa [song ideas] bare strømmet ut av meg, » sa Sheeran til The Breakfast Club. Når det er sagt, er han ikke en vanlig pappa, han er en kul pappa. « Jeg ville egentlig ikke ha et album som var sånn: « Jeg er en pappa ». og her er pappasangene.’ Du vet, jeg ville ha en spesifikk vuggevise. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her