Countrymusikklegenden Dolly Parton bremser ikke karrieren sin med det første. Etter 50 suksessrike år i musikkbransjen, har Parton mange flotte prestasjoner bak seg – hun er til og med tre ganger verdensrekordholder. I 2021 ble Parton den kvinnelige artisten med flest tiår på US Billboard Hot Country Songs-listen, flest nr. 1-hits på US Hot Country Songs-listen, og flest hits på US Hot Country Songs-listen. « Dette er den typen ting som virkelig gjør deg veldig ydmyk og veldig takknemlig for alt som har skjedd, » sa Parton til Guinness World Records. « Jeg hadde ingen anelse om at jeg ville være i Guinness World Records så mange ganger! Jeg er smigret og beæret. »

?s=109370″>

Nå forbereder Parton seg for utgivelsen av sitt 51. studioalbum, « Run Rose Run », som kommer ut 4. mars. Siden hun metaforisk har funnet opp hjulet på nytt gjennom årene i musikken, er Parton satt til å oppnå en ny karriere først med sin kommende album; hun gir ut sin første roman med forfatteren James Patterson som følgesvenn til plata. « Det har vært fantastisk å få disse historiene til å bli levende gjennom musikk! » Parton sa om sin kommende bok om Twitter. «Run Rose Run»-singelen, «Big Dreams and Faded Jeans», setter scenen for begge prosjektene.

Dolly Parton drømmer stort om sin nye sang

Dolly Parton forteller historien om en artist med store countrymusikkambisjoner på «Big Dreams and Faded Jeans».

« Store drømmer og falmede jeans / Passer sammen som et lag / Går alltid i sømmene / Store drømmer og falmede jeans / Bare min gamle gitar og meg / Ut for å finne min skjebne / Nashville er stedet å være / For store drømmer og falmede jeans, » synger Parton om en musiker som haiker på vei til countrymusikkhovedstaden. Tro mot sin egen erfaring ga Parton aldri opp drømmene om å bli en stjerne. « Jeg har aldri mistet troen min, og jeg mistet aldri momentum, » sa hun til NPR i 2012. « Jeg kom aldri av sporet. Jeg slapp aldri drømmen min. Og jeg er fortsatt tett på det som jeg kan. « 

Jakten på store Nashville-drømmer er også temaet i Partons kommende roman, der en ambisiøs sangerinne forlater livet hennes for å kickstarte karrieren. «Nashville er der hun har kommet for å kreve sin skjebne», beskriver forlagsselskapet Little, Brown and Company om hovedpersonens reise. « Det er også der mørket hun har flyktet kan finne henne. Og ødelegge henne. » Det ser ut til at Parton gir fremtidige lesere en titt inn i hovedpersonens headspace på «Big Dreams and Faded Jeans».

Dolly Parton er en historieforteller

Dolly Parton gir perspektiv på en Nashville-drømmers forhåpninger om « Big Dreams and Faded Jeans. » «Måtte stjernene som fyller øynene mine / lede min vei og være mitt lys / Og må Gud sørge for midler / for å oppnå mine store drømmer», synger Parton på broen. Det er Partons førstepersonsperspektiv i musikken hennes på «Run Rose Run» som garantert vil forbedre hennes kommende roman med samme navn.

«Det har vært en ære – og utrolig moro – å jobbe med den uetterlignede Dolly Parton», sa «Run Rose Run»-medforfatter James Patterson til The Guardian. « Det oppsiktsvekkende med dette prosjektet er at lesingen av romanen forbedres ved å lytte til albumet og omvendt. Det er en virkelig unik opplevelse. » Innerst inne vil Partons første roman inneholde et emne som ligger henne nært på hjertet: kvinners empowerment. « Det handler om veldig sterke kvinner, » sa Parton i et intervju med Mic. Sangeren ertet ytterligere prosjekter for å legge til « Run Rose Run »-historien, og sa: « …og jeg vil muligens jobbe med sterke kvinner i produksjonen av filmen vi håper å legge ut. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her