I desember 2020 åpnet Miley Cyrus opp om eksmannen Liam Hemsworth i et intervju med Howard Stern. « Malibu » -sangeren avslørte sine sanne følelser om eksen sin og forklarte hvorfor paret ble skilt. Cyrus og Hemsworth startet først forholdet sitt etter å ha møttes på settet fra 2010-tallet Den siste sangen. I mai 2012 hadde paret forlovet seg for første gang før de splittet et år senere, pr Underholdning i kveld. Etter en tre års pause kom de to sammen igjen i 2016. I desember 2018 sa Cyrus og Hemsworth « Jeg gjør det », før de kalte det avsluttet mindre enn et år senere.

« Jeg hadde et veldig offentlig, veldig stort samliv som var over en 10-års periode av et forhold … Det er som en død når du mister en kjærlighet så dypt. Det føles som en død, » sa Cyrus i august 2020 på Ring henne pappa podcast. « Ærlig talt, noen ganger [death] føles til og med lettere fordi [with a breakup] personen går fremdeles på jorden. « 

Nå lar den tidligere Disney-kjære fansen komme inn på hvordan ekteskapet hennes virkelig var.

Miley Cyrus ‘husbrann førte til at hun giftet seg med Liam Hemsworth

Under et intervju videre Howard Stern Show i desember 2020 åpnet Miley Cyrus seg om penselen som tok Malibu hjem i 2018. « Huset vårt brant ned. Vi hadde vært som forlovede – jeg vet ikke om vi noen gang trodde vi faktisk skulle gifte oss , men da vi mistet huset vårt i Malibu – som hvis du hører på stemmen min før og etter brannen, er de veldig forskjellige slik at traumer virkelig påvirket stemmen min. Og jeg var faktisk i Sør-Afrika, så jeg kunne ikke kom hjem, og som om dyrene mine var bundet til et innlegg på stranden. Jeg mistet alt, « the Hjerter av plast delt sanger (via Underholdning i kveld). « Jeg hadde så mye, og det hele var borte, hver sang jeg noen gang hadde skrevet, var i det huset. »

Sangeren fortsatte, « [e]veldig fotografi av meg som foreldrene mine hadde gitt til meg, alle manusene mine, jeg mistet alt. Og så i å prøve å sette det sammen igjen, i stedet for å gå, ‘Å, naturen gjorde noe jeg ikke kunne gjøre for meg selv; det tvang meg til å gi slipp, ‘jeg løp mot bålet. Cyrus la til at hun « holdt fast ved hva [she] hadde forlatt huset, som var [Hemsworth and herself]. « 

Cyrus og Hemsworth bundet knuten bare en måned etter husbrannen i november 2018. Så hva gikk galt?

Miley Cyrus elsker fortsatt ‘veldig mye’ Liam Hemsworth

Åpne opp for Howard Stern i desember 2020, avslørte Miley Cyrus at det bare var « for mye konflikt » i ekteskapet hennes med Liam Hemsworth (via Underholdning i kveld). « Wrecking Ball » -sangeren delte at hun ikke « drar ut på drama eller slåss » og vil « bli forankret av noen » når hun kommer hjem. Med for mange argumenter mellom det unge paret bestemte Hemsworth og Cyrus seg for å skille mindre enn ett år i ekteskapet. « Og jeg elsker og elsket ham veldig, veldig, veldig mye og gjør fortsatt, vil alltid, » avslørte Cyrus i Howard Stern Show intervju.

På den annen side fortalte en kilde Underholdning i kveld at Hemsworth er fokusert på forholdet til modellen Gabriella Brooks. « Liam Hemsworth er ikke opprørt over det nylig intervjuet Miley gjorde der hun sier at det var for mye konflikt i ekteskapet deres. Liam ble veldig såret da de opprinnelig sluttet, men han har gått videre nå og er fornøyd med Gabriella. Kilden la til at Hemsworth er « veldig tradisjonell og Gabriella deler de samme verdiene som ham og kommer overens med familien. Forholdet deres er lettvint, og de har lignende oppvekster og bakgrunn. « 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her