Josh Dela Cruz fant seg selv i noen ganske store sko da Nickelodeon i 2018 kunngjorde at Broadway -skuespilleren ville bli programleder for den nye serien «Blue’s Clues & You!» For Dela Cruz var det ingen tur i den velkjente parken å bli kastet inn i omstarten av det ikoniske barns pedagogiske showet «Blue’s Clues»; som skuespilleren fortalte BUILD-serien, var han blant 3000 som deltok på audition for den livsforandrende rollen.

Som Nickelodeon -direktøren Shelly Sumpter Gillyard forklarte, var søket etter en ny vert skremmende, «men vi visste så snart vi møtte Josh at han var det perfekte valget,» med henvisning til «hans ekthet» og «hans komiske timing og rekkevidde.» Men i spissen for avstøpningsprosessen var den originale «Blue’s Clues» -lederen Steve Burns, som ikke hadde annet enn ros for Dela Cruz. «Jeg hadde den store æren å være en del av søket etter den nye verten, og jeg gir Josh to tommelen opp!» sa Burns i Nickelodeons kunngjøring. «Han kan definitivt fylle skoene mine og rugbyskjorten.» I et eksklusivt intervju med Nicki Swift, åpner Dela Cruz om hvordan Burns personlig hjalp ham med å forberede sin nye rolle og de viktige rådene han fikk.

Josh Dela Cruz visste ikke at Steve Burns var på skjermtesten

Lenge før Josh Dela Cruz ble tappet for å være vert for «Blue’s Clues & You!» han var seer på den originale «Blue’s Clues», og så på OG -verten Steve Burns og hans etterfølger Donovan Patton (som spilte Joe). «Å se dem virkelig, hjalp virkelig med å informere meg om hvordan jeg skulle gripe dette an,» sa han til Nicki Swift. «Da jeg gikk inn på auditionen min, husker jeg at Steve Burns overrasket meg mens jeg var der for skjermtesten min. Regissøren kom opp og ga meg notater. Jeg visste at det var folk som var ute av syne. Jeg trodde bare ikke det ville være Steve. »

Dela Cruz fortsatte, «Og han gikk bort og [the director] var som: «Åh, Steve, har du noen notater for Josh?» «Det var da det hele klikket.» Da jeg satte to og to sammen, ble jeg så nervøs, fordi fyren som skapte rollen og som skapte tingen som jeg prøver å gjøre er å se på meg, sa han.

«Så snart han åpnet munnen, følte jeg meg viktig,» forklarte han. «Jeg innså, «Å, du vet hvordan du gjør dette.» Du snakker med gutten hjemme slik du vil bli snakket med hvem som helst – med respekt, med vennlighet, med forståelse. Ikke vær redd for å be om hjelp, for det er egentlig min jobb. Min jobb er å be om hjelp, som har vært en virkelig, virkelig flott praksis, fordi du ikke kan gjøre alt på egen hånd … Du trenger hjelp fra andre mennesker og som er bedre enn ungen hjemme som er eksperten på alt, fra å telle til farger til følelser? «

Nickelodeon innså viktigheten av å gi fakkelen til Josh Dela Cruz

Da Nickelodeon introduserte Josh Dela Cruz for seerne, hentet den opprinnelige verten Steve Burns og hans etterfølger, Donovan Patton. At forbrenningen av fakkelen var noe produsentene følte var avgjørende for å opprettholde kontinuiteten mellom det gamle showet og den nye vekkelsen. Burns og Patton dukket opp i den første episoden av «Blue’s Clues & You!» å introdusere den nye verten.

«Ved å gjøre det kunne de bruke sine fantastiske kreative ferdigheter til å bygge bro over gapet mellom meg og Steve og Joe,» delte Dela Cruz, «og ærlig talt, basert på hvor mye tid vi faktisk har vært på sett sammen og i en rom, er det ikke fornuftig hvor godt vi kommer overens. Vi kommer overens som om vi er søskenbarn eller brødre. » Dela Cruz fortsatte med å spøke: «Jeg er så, så takknemlig fordi jeg hadde blitt så knust hvis jeg møtte dem i det virkelige liv, og jeg liker:» Åh, jeg liker deg ikke. «»

Det viktigste rådet de originale vertene ga Josh Dela Cruz

Av de utallige tipsene og forslagene fra de originale «Blue’s Clues» -vertene Steve Burns og Dominic Patton, var det et viktig råd som satte Josh Dela Cruz på riktig vei da han først begynte å være vert for «Blue’s Clues & You!»

«Steve Burns og Donovan Patton … trakk meg til side og de sa,» Hei, vi elsker alt du gjør, og grunnen til at du er her er på grunn av tingene du gjorde, «husket Dela Cruz. ««Føl aldri at du må replikere eller gjøre noe som vi har gjort tidligere. Bare fortsett å feire deg og deretter gjøre det du gjør, og husk alltid at du ikke kan fortsette før ungen på den andre siden siden av skjermen har hjulpet deg. De er eksperten. «»

For Dela Cruz og hans teaterbakgrunn var det rådet stort. «Virkelig å tilpasse karakteren i linsen er noe som er enormt nyttig fordi det igjen er så annerledes,» forklarte han. «Du har ikke et auditorium på 500, tusen mennesker for å øke energien din eller sette fokus på.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her