Det er nesten umulig å tro at Goop-grunnlegger og administrerende direktør Gwyneth Paltrow en gang var filmstjerne. Og ikke bare en filmstjerne – en prisvinnende skuespillerinne. I 1999, på høyden av sin tiår lange filmkarriere, ble Paltrow tildelt en Oscar og Golden Globe for sin rolle som Viola de Lesseps i 1998 Shakespeare forelsket. I 2011 fanget hun en Emmy for sin gjeste-rolle Glede.

Imidlertid, selv med all suksessen, kunngjorde den stolte thespianen i januar 2020 at hun offisielt hadde trukket seg fra å opptre. Faktisk i et intervju med Harper’s Bazaar, når hun ble spurt om «den fungerende bugten kan komme tilbake», var hennes eksakte ord: «Bokstavelig talt aldri – aldri. Da jeg opptrådte, brente jeg meg virkelig ut. Da svinghjulet startet, gjorde jeg tre til fem filmer i året. Jeg kom virkelig til det punktet at selv de små tingene, som å sitte i varebilen og stille, få sminkeoppussing og alt – jeg vet virkelig ikke at jeg orker det. «

Men Paltrow har en veldig spesifikke krav hvis noen vil at hun skal spille i en film igjen, og det er en ganske NSFW-spørsmål.

Gwyneth Paltrow har et veldig NSFW-behov for å få henne til å spille

Siden Goop har blitt en blomstrende suksess (uansett hvor kontroversielle selskapets produkter er), har Gwyneth Paltrow ikke noe monetært behov for å komme tilbake til filmindustrien. Imidlertid, hvis hun ville ha en gang til, har forretningskvinnen ett konkret krav. «Jeg må være f ** konge forfatter,» avslørte Oscar-vinneren under et intervju i januar 2021 med Naomi Campbell på sin YouTube-serie, Ingen filter med Naomi. «Men det er liksom det. Hvis mannen min skriver noe og vil at jeg skal gjøre det, skal jeg gjøre det. Men du vet, akkurat nå … Jeg kan aldri si aldri.»

Siden hun er gift med Emmy-nominert forfatter Brad Falchuk, er det definitivt en mulighet i fremtiden. Imidlertid tilsto Paltrow at hun har savnet teaterscenen og ikke har noe imot å gjøre det igjen. «Jeg elsket virkelig å gjøre teater,» delte hun. Campbell – som bemerket at hun fikk en smak av teater i stykket Vagina Monologer – sa seg enig og sa: «Det er noe med teater som bare er spennende!»

«Det er virkelig skuespillermediet, ikke sant?» Paltrow tenkte. «Du er på scenen, du har kontroll over ytelsen din.» Alt som blir sagt, fans kan se Paltrow i en annen rolle (men ikke hold pusten).

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her