Når det gjelder Dansemødre stjerne Maddie Ziegler, vil sanger Sia alltid ha ryggen.

Tenåringsstjernen var allerede en reality-TV-favoritt da hun spilte en rolle i Sias musikkvideo til « Chandelier » bare 11 år gammel, pr. Gribb. I den populære videoen fremførte Ziegler en lidenskapelig og forseggjort dans i en single shot-forestilling. « Jeg var ikke bevisst den gangen. Jeg ante ikke at » Lysekrone « skulle bli så massiv. Jeg hadde bare ingen anelse om da hun ville blåse og være denne berømte lille tenåringen, » sa Sia til Zach Sang Show, i følge E! Nyheter.

Sia gjorde et poeng av å sørge for at den unge danseren var ok med suksessen til videoen, og sa via Twitter, « Jeg sjekker inn med Maddie ukentlig om hun vil ha dette, og forsikrer henne om hun noen gang vil at det skal stoppe det. » Etter « Chandelier » fortsatte tenåringen å spille i flere andre av Sias musikkvideoer, inkludert « Elastic Heart » med skuespilleren Shia LaBeouf.

Fra det øyeblikket den Grammy-nominerte utøveren møtte Ziegler, visste hun at hun hadde en jobb å gjøre. Fortsett å lese for å finne ut hva hun trodde!

Sia visste at hun måtte beskytte Maddie Ziegler

Gjennom årene har Sia blitt mer enn bare Maddie Zieglers mentor og venn. Hun så seg også som Zieglers beskytter så snart de to møttes. I følge E! Nyheter, fortalte sangerinnen Zach Sang Show, « Så snart jeg møtte Maddie, følte jeg ekstremt ønske om å beskytte henne. « Hun fortsatte: » Jeg følte bare ekstrem tvang til å beskytte henne, og likevel er ironien at jeg ikke ønsket å bli berømt, og jeg kastet dette barnet i rampelyset. og hun sa til meg: ‘Ikke vær dum – jeg var allerede kjent og jeg ønsket å bli kjent.’ « Ziegler forsikret Sia om at hun elsket å opptre, så sangeren bestemte seg for å lage prosjekter for henne og fortsette å jobbe sammen mest av tiden var « en god måte [she] kan holde henne trygg. « 

Sia beskrev seg selv som tenåringsdanserens « livvakt » og ga et eksempel i samme intervju. Hun holdt en gang tenåringsdanseren utenfor et fly som dømte voldtektsmannen Harvey Weinstein prøvde å få henne på ved å fortelle Zieglers mor Melissa om ikke å gjøre det. Mens Sia sier at hun føler seg skammelig for å ha kastet Ziegler i rampelyset i ung alder, visste hun hva hun måtte gjøre for å gjøre opp for det. « Jeg har tatt ansvar for det i den grad at jeg gir henne sikkerhet, » sa hun.

De to talentfulle damene er heldige som har hverandre!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her