Skuespilleren Darren Goldstein har gjort seg kjent med å spille skumle karakterer på TV. Mens hans skumle roller er langt fra omfanget av hans erfarne skuespillerkarriere, er de ofte karakterene han husket for. Fra antagonisten Oscar Hodges i Affæren til litt skyggefull, republikansk støttende forretningsmann Charles Wilkes på Netflix Ozark, Er Goldstein stadig minneverdig, og seerne synes tilsynelatende vanskelig å skille mannen fra karakterene han spiller.

Nå er Goldstein tilbake i Lifetime’s Døden reddet livet mitt, en thriller om en kvinne som forfalsker sin egen død for å unnslippe et voldelig ekteskap. Goldstein spiller den lokale politisersjanten i byen, som tilfeldigvis er bestevenn med offerets mann, noe som betyr at motivene hans er litt uklare. « Det var det som også gjorde det morsomt. Du er ikke sikker på hvor troskapene hans ligger, » avslørte Goldstein mens han diskuterte sin mystiske rolle i Lifetime Original Movie.

Nicki Swift fanget opp med Goldstein for å diskutere sin nye film, Døden reddet livet mitt, og hvor ofte skuespilleren blir kalt navn på gaten av lidenskapelige seere som tror han er en av krypene han spiller på skjermen.

Darren Goldstein er klar til å spille den hyggelige fyren

Mens Darren Goldsteins rolle i Døden reddet livet mitt er sikker på å holde folk gjettende, skuespilleren er ikke fremmed for å spille direkte kryp på skjermen. Snakket om anledninger han har portrettert ekle karakterer, fortalte Goldstein Nicki Swift, « Det er det folk liker å kaste meg som. Jeg vil bare spille en hyggelig fyr. Denne fyren [in Death Saved My Life] er ganske hyggelig. Jeg spiller skumle karakterer. « 

Når det gjelder om Goldstein noen gang har blitt møtt med materiale som rett og slett er for skummelt til å opptre, sa skuespilleren: « Det har vært noen få ting jeg har avslått. At det er akkurat som, » Vet du hva? Jeg er god . Jeg er god. Det er litt for i hælene på det jeg nettopp hadde gjort. Og jeg trenger en pause fra det et øyeblikk. ‘ »

Imidlertid, den Ozark star er alltid ute etter en utfordring, og har ikke noe imot å utgi seg for å være et kryp hvis manuset krever det. « Jeg mener, hvis noe er et verdifullt manus og menneskene knyttet til det er kunstnere som jeg kan respektere, og jeg kjenner arbeidet deres, har jeg ikke noe problem med det, » forklarte Goldstein. « Jeg liker det bare ikke når det er, når materialet er litt for over-the-top når det gjelder stygg og alt det der. »

Darren Goldstein er vant til å bli heklet i gaten

Darren Goldstein gjorde ganske inntrykk av Showtime Affæren da han spilte Oscar Hodges, en skummel, lokal mann. Imidlertid, mens showet fortsatte, ble Oscar mykere og ble noe av en familiemann. Snakker til Nicki Swift, Sa Goldstein om rollen, « Det var flott. Det er flott å gjøre det fordi du bare ikke vil spille skurken hele tiden. Og de beste karakterene er de som har flere nyanser. [The Affair‘s co-creator] Sarah Treem gjorde en fantastisk jobb med å skygge den litt mer etter hvert som årstidene gikk. « 

Men da Goldsteins karakter startet som skurken i showet, hadde noen seere vanskelig for å skille mannen fra hans personlighet på skjermen. « Jeg vil si at den første sesongen var ganske spennende, liksom å være motspiller og bare komme inn i alles virksomhet. De menneskene jeg ville se, og herregud, folk ville stoppe meg i gatene, » avslørte Goldstein.

« Jeg husker å ha vært i dette supermarkedet en gang, og en fyr ser på meg med et smil og han går, » Et ** hull. Så du kommer ikke engang til å begynne med: ‘Du er fyren som er på Affæren, Ikke sant?’ Du kommer bare til å gå rett inn i fornærmelsen. Og det gjorde han, det var veldig morsomt. Men ja, folk ville skrike på meg, og de tingene er virkelig sanne. ‘Du er en så dum.’ Men det er bra. Det betyr at jeg gjør jobben min. « 

Darren Goldsteins ‘Death Saved My Life’ -rolle er litt annerledes

Han kan ha spilt en rekke skurke karakterer på skjermen, men Darren Goldstein er klar for enhver rolle Hollywood kaster på ham. Legg merke til at hans rolle i Lifetime’s Døden reddet livet mitt er litt annerledes og vil få seerne til å lure på hvem han er på, sa Goldstein Nicki Swift, « Forhåpentligvis kan folk tro meg på denne rollen. » Som en politisersjant i en liten by med et strålende pokeransikt, gjør Goldstein seg uunnværlig i filmen, som garantert vil fange seerne.

I det virkelige liv er Goldstein far til to sønner og gift med Bloodline skuespillerinne og Broadway-stjerne Katie Finneran. Selv om noen av Goldsteins mest berømte roller til dags dato har sett ham spille den dårlige fyren, er skuespilleren åpen for å bli kastet som skurken igjen – så lenge prosjektet er riktig for ham. « Det er ikke slik at jeg har gjort så mye ting der folk er som, » OK allerede, nok!  » Det er som, jeg kommer inn her, og jeg gjør dette, så jeg føler ikke at markedet har blitt overmettet med mine skurkfulle karakterer. Så jeg har det bra med det for nå, « forklarte han. « Og jeg skal bare prøve å være en hyggelig fyr i intervjuer, vet du? »

Se Døden reddet livet mitt på Lifetime nå.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her