Siden 2013 har Emma Slater konkurrert på « Dancing with the Stars » som en av de profesjonelle, og siden den gang har hun blitt paret med en mengde høyprofilerte kjendiser, fra skuespilleren James Van Der Beek til NBA-ikonet Charles Oakley til « Property Brothers ».  » medvert Drew Scott. Senest ble Slater sammenkoblet med country-superstjernen Jimmie Allen for sesong 30 av hit-danseshowet, med duoen på 7. plass i konkurransen.

I tillegg til å være ekstremt opptatt med å filme sesonger av «Dancing with the Stars», er Slater også en gründer, en eiendomsmegler, en koreograf og skuespillerinne. Faktisk hadde Slater så utrolig mye tid da han dukket opp i 2008s « Mamma Mia! » sammen med Meryl Streep, Colin Firth og Pierce Brosnan, er hun opptatt av å komme tilbake til det store lerretet i en ikke altfor fjern fremtid.

Nicki Swift tok igjen Emma Slater etter finalen av « Dancing with the Stars » sesong 30 for å finne ut hva hun har planlagt for 2022 og utover.

Emma og Jimmie er « venner for livet »

Hvordan var det å danse med Jimmie Allen på « Dancing with the Stars » denne sesongen?

Jimmie Allen er en absolutt drøm å danse med. Han er en fantastisk person. Jeg har egentlig aldri møtt noen som har inspirert meg så mye i karrieren min. Beløpet han har oppnådd på så kort tid har vært virkelig fenomenal. Han er bare utrolig hyggelig, super karismatisk. Så jeg dro på turné med ham, og jeg ville være vitne til ham etter en spillejobb, gå av scenen og bare hilse på alle, snakke med alle, sørge for at alle var glade, trygge. Han ville ta vare på, ærlig talt, de små menneskene. Du vet de ekte menneskene som det, som virkelig ville gjort alt for å passe på den lille personen bak som ikke sier noe. Det er Jimmie. Og for å se karrieren hans – for eksempel i går, ble han nettopp nominert til en Grammy, som er enorm. Og for å se det skje, vet jeg at han ville gråte.

Han er bare så takknemlig for alt, så jeg visste at den nyheten ville være … Jeg prøvde å ringe ham i går, men han gjør Macy’s Thanksgiving Parade her i New York. Så jeg vet at han øver på det. Det gjør meg bare så glad å se gode ting skje med gode mennesker. Så det har vært fenomenalt å danse med ham. Jeg vet at vi vil være venner for livet.

Halloween-uken var spesiell for Emma Slater

Har du et enestående øyeblikk fra denne sesongen av « Dancing with the Stars »?

For meg kommer et enestående øyeblikk, eller minnet som jeg kommer til å sette mest pris på på live-showene, være samtiden som vi gjorde i Halloween Week. Og grunnen til at det var så spesielt for meg er fordi jeg visste at hvert enkelt par måtte representere en skrekkfilm eller en thriller for ukens tema, og vår skrekk eller thriller var «The Quiet Place». Så det er veldig interessant fordi det er ingen musikk, det er ingen tale, de gjør tegnspråk. Så jeg ønsket å finne en måte vi kunne inkorporere lydeffekter som vind og regn, som vi la inn i en fiolinversjon av «Si noe», som jeg syntes var litt ironisk, fordi man egentlig ikke kan si noe.

Så vi la det inn i dansen og Jimmie drepte virkelig koreografien. Han klarte virkelig alle løftene, lidenskapen, forbindelsen. Jeg ønsket å gjøre det ganske hjerteskjærende selv om alle andres rutiner var mer på den skumle, skumle siden. Jeg ønsket å ha denne litt mer inderlig, som er annerledes for Halloween Week. Så det var veldig spesielt for meg, og jeg er veldig fornøyd med måten det ble på.

Og det høres ut som dere har jobbet veldig bra sammen?

Ja, det gjorde vi virkelig, alt jeg ba ham gjøre, han var en flott student. Alt jeg ba ham gjøre, han gjorde det uten å svare meg tilbake, uten å bli for frustrert over at han kom på sin egen måte, han var fantastisk. Og han gjorde alt dette mens han fikk en baby, fødte kona en vakker jente. Han var på tur. Han gjorde utallige show. Det var en ABC Queen Night som han filmet, det var en Disney Special her, en Disney Special der. Han var over alt med arbeidsplanen sin, og han engasjerte seg virkelig i «Dancing with the Stars». Så jeg var bare så takknemlig for at vi jobbet så godt sammen. … Jeg kunne ikke gjøre det med en ny gutt også. Det er vilt.

Vi feirer Iman Shumperts seier

Hva følte du om at Iman Shumpert og Daniella Karagach vant «Dancing with the Stars»?

Opprømt. Jeg var så glad, jeg og Jimmie. Jeg tror alle i rommet var på en måte hemmelighetsfulle på dem. Du roter for alle, men det var noe veldig spesielt med underdog-historien om Iman. Han var så høy sammenlignet med dansepartneren. Daniella gjorde en så fenomenal jobb med koreografi til et punkt hvor noen av disse rutinene ble virale.

Det var fantastisk, og han skal ikke danse så bra. Han er en NBA-spiller. De er notorisk dårlige til å danse, og han klarte det. Du vet, det viser seg at han har danset Chicago Footwork i noen år. Han elsket det, det er en hip-hop-dansstil som han gjorde i sin freestyle kalt Chicago Footwork, og han drepte den absolutt. Det var virkelig en enestående fristil, og han hadde mange slike danser som var så minneverdige. Det var nesten som om han ikke vant, det ville være litt synd … jeg sier det i den forstand at jeg ville elsket å ha sett JoJo [Siwa] vinne også. Og alle fra finalen, jeg ville virkelig ha elsket å ha sett dem vinne, men det var noe spesielt med Iman. Han gjorde det for moren sin, og han hadde bare denne kjærlige egenskapen hvor han forpliktet seg til alt. Så det var et veldig kult øyeblikk.

Danser med Dawson

Jeg er en stor « Dawson’s Creek »-fan, så jeg må spørre hvordan det var å danse med James Van Der Beek på sesong 28 av « Dancing with the Stars »?

James er fantastisk. Han har den beste energien. Han er veldig åndelig, veldig jordet, han har gjort så mye arbeid med seg selv, at han bare er en veldig rolig tilstedeværelse å være rundt, som virkelig fantastisk. Og han var en naturlig danser også. Så øvingene våre gikk så fort fordi han klarte å plukke opp rutinene veldig raskt. Han var veldig glatt. Og vi hadde et godt vennskap også. Kona hans er en absolutt engel. De har nå født, jeg tror deres sjette barn … de har et helt idrettslag på gang der. Men han er superglad og han er en så fantastisk person. Vi har holdt kontakten veldig bra faktisk.

Det er jeg veldig misunnelig på. Hvordan våger du.

Du vil like ham. Og han er en nydelig, nydelig person med et vakkert hjerte også. Så han er flott å jobbe med.

Emma Slater savner hjemmet

Du vokste opp i Storbritannia Er det noe du savner med hjemmet?

Jeg savner Toby Carvery. Jeg savner menneskene, åpenbart menneskene. Jeg savner pubene, bare ikke engang pubene for drikkekulturen. Det er mer at kameratskapet, det å sitte der inne, en engelsk person bare kan begynne å snakke tilfeldig til deg. Som en fremmed og du føler at du har kjent dem i årevis … og nå når jeg går bort, føler jeg at det er en gave vi har. Vi kan virkelig få folk til å føle at det er i vår kultur. At vi har kjent dem i årevis, at vi er i dette sammen, at vi kan relatere. Vi kan lett forholde oss til hverandre. Jeg vet ikke om det er en ting etter krigen. Jeg vet ikke om det er fordi vi er et så lite land at det ikke er noen luft og nåde, vi lever ikke hele den store prangende hverdagen som jeg så ofte blir utsatt for i Los Angeles. Det er bare en annen, mer respektabel, stille, men tørrhumorisert, realistisk «vi er i dette sammen»-kulturen i England. Og det har jeg virkelig savnet.

Å bli amerikansk statsborger

Du ble nylig amerikansk statsborger. Er du bosatt i USA?

Å, veldig avgjort, og i å si det [about England], jeg kommer aldri til å forlate Los Angeles. Nei, ved å si at jeg er definitivt avgjort. Jeg har vært i LA nå, jeg tror det er åtte eller ni år. Du kan nyte været, du kan nyte utendørsaktiviteter, stranden er rett der. Fjellene er akkurat der, ørkenen er der. Du vet, Joshua Tree, jeg har fortsatt ikke vært der, men det er akkurat der, jeg har planer om å dra neste år. Det er fenomenalt i den forstand at det er mange muligheter rundt i Los Angeles, mange muligheter til å jobbe i bransjen som jeg er i. Hvis du er en danser, hvis du er i utøvende industrien eller underholdningsindustrien, kan du lage din egen magi. Du kan pitche et show, og du kan shoppe det rundt til alle de mindre og store TV-nettverkene og bli avvist hundrevis av ganger. Hvem vil ikke gjøre det? Men i fullt alvor, du kan virkelig bane veien for å gjøre noen utrolige ting i Los Angeles, og jeg tror faktisk det er ganske mindre anlagt i England i forhold til det. Jeg føler at muligheten i Los Angeles er større, og du er betinget til å hele tiden strebe etter å få noe fordi det er oppnåelig.

Og du trenger bare én person til å si ja.

En person å si ja, og det er mange mennesker i Los Angeles som du kan finne å få disse svarene fra. Så jeg føler meg som i England, i London, og kanskje det er fordi jeg ikke har gitt det den muligheten, men kanskje ikke på en lengre periode, dørene åpnet seg ikke så mye. Mens i Amerika åpnet dørene seg, og du trenger bare en person som sier: « Ja, la oss prøve det. »

Lærer av Meryl Streep

Du dukket opp i « Mamma Mia! » Hvordan var det, og håper du å lage flere filmer?

Jeg vil gjerne lage flere filmer. Det er et flott spørsmål. Jeg ville. Jeg ville definitivt elsket å spille enda litt mer og sette foten inn døra der. Jeg føler at dans og skuespill henger så tett sammen i den forstand at det er en uttrykksform, og det er nok derfor jeg ble danser. Jeg ønsket å bli skuespiller først, så jeg gjorde « Mamma Mia! » Det var så gøy for meg å få jobbe med Meryl Streep.

Det var vanvittig å øve. Vi øvde i den store hangaren 007 i Pinewood Studios i London, og så over og så Pierce Brosnan og Meryl Streep og Colin Firth, som jeg fikk danse med på et tidspunkt, det var fenomenalt å lære av dem. Og så Christine Baranski. Hun var en ekte perfeksjonist. Hun øvde på danserutinene sine hele tiden. Og hun var virkelig, virkelig god. Ja, det var flott.

Emma Slater har lærlingsdrømmer

Er det noen andre realityprogrammer du kunne tenke deg å være med på, eller ønsker du å lage dine egne?

Jeg vil gjerne være med på «The Apprentice». Seriøs. Som den amerikanske, den engelske, bryr jeg meg egentlig ikke. Jeg vil gjerne være med på «The Apprentice». Jeg føler at livet mitt vil gå, og det har allerede gått litt mer i en gründerretning. Jeg har eiendomslisensen min. Jeg har vært involvert i et par forskjellige selskaper når det gjelder prosjekter og sånt. Jeg elsker virkelig eiendoms- og byggeselskaper, og det er en slags lidenskapsting for meg. Så jeg ville elske å gjøre « The Apprentice » hardcore. Og så er jeg veldig opptatt av å lage og pitche mine egne show også. Og jeg føler at det er noe som definitivt vil skje i fremtiden.

Så du må være på « Selling Sunset » hvis du er eiendomsmegler.

Å, å ja. Jeg burde ha satt det først. Herregud. Jeg skulle gjerne vært med på «Selling Sunset». Forrige sesong var Chrishell Stause fra «Selling Sunset» på «Dancing with the Stars». Hun er flott. Hun er en så kjæreste. Hun var på « Dancing with the Stars », og jeg sa: « Herregud, Chrishell, jeg vil gjerne være med i showet. » Og jeg føler at tiden min ennå ikke kommer, men kanskje en dag ville det vært flott. Jeg må skaffe meg mange fine kjoler og vakre sko hvis jeg vil være det.

Hva er dine planer for 2022?

Åh, det er et flott spørsmål. 2022 skal vi starte den på turné. Jeg vil definitivt kjøpe mer eiendom. Jeg vil definitivt tilbringe litt mer tid med familien. Jeg har to hunder. Jeg vil tilbringe mer tid med dem. Ærlig talt, jeg elsker dem. Jeg får babyfeber, så jeg er usikker på hva som kommer til å skje der. Min mann og jeg, vi snakker om det, men vi får se hva året bringer, antar jeg.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her