Det er en spennende tid for Christina Aguilera -fans, da hun forbereder seg på å gi ut ny musikk.

Under en prat i juli med TooFab avslørte hitmakeren «Fighter» at hun har planer om å gi ut to nye album – ett på engelsk og et annet på spansk. «Jeg har alltid satt inn forskjellige stiler i albumene mine,» sa Aguilera og la til, «Den siste platen utforsket meg på en måte der jeg følte at jeg kom ut av et sted jeg ikke var så glad, og jeg ønsket å gjenoppdage hvem jeg var som artist og kunne gjøre det igjen … nå er jeg virkelig et flott sted. » Sangeren bemerket at begge albumene kommer til å være «to forskjellige følelser.»

Dette blir Aguileras andre spanske album, da hennes første, med tittelen «Mi Reflejo», kom ut i 2000. I forfremmelsen for albumets utgivelse fortalte Aguilera i juni om Billboard om hvorfor hun bestemte seg for å omfavne sine ecuadorianske røtter. «Mitt budskap, som i all musikken min, står for å være fryktløs for å utforske hvem du er. Det er aldri for sent å åpne en ny dør. Selv om det er skummelt å dykke ned i et territorium som ikke er ditt morsmål, gjør det fortsatt ikke det slette hvem jeg er og hvordan jeg vil uttrykke meg i alle aspekter av det som fascinerer og inspirerer meg, «forklarte hun.

Aguilera har offisielt oppdatert publikum om spansk musikk igjen – og fansen hennes har noe å si om det.

Christina Aguileras kunngjøring har spansktalende fans i ekstase

Fans kan ha ventet 21 år på ny spansk musikk fra Christina Aguilera, men ventetiden er nesten over. I følge en kvitring fra hitmakeren «Ain’t No Other Man» 18. oktober, har hun en ny singel med tittelen «Pa «Mis Muchachas» som kommer ut 22. oktober. Sangen inneholder andre latinske sangere Becky G, Nicki Nicole og Nathy Peluso.

Aguilera tok også til Twitter å dele et videoklipp som ertet sporet og viste frem en potensiell musikkvideo 19. oktober. «¡En tres días! Nedtellingen har begynt … Jeg er stolt over å avsløre mi primera canción fra et verk som lever så nært hjertet mitt, «skrev hun. «Og disse vakre, sterke og talentfulle kvinnene slår seg sammen med meg for denne første Guaracha @iambeckyg @NathyPeluso @naikinai19.» Guaracha er en sjanger av musikk som har sin opprinnelse i Spania og ble populær på Cuba, per All Around This World.

Aguileras fans – også referert til som «Fighters» – tok til den samme sosiale medier -plattformen for å uttrykke sin begeistring. «Du kan se på klippet at musikkvideoen #PaMisMuchachas kommer til å bli en høy produksjon! Det er det en jente fortjener!» én bruker twitret. «LATINS DONNINGER KOMMER», en annen person lidenskapelig delt. «Venter utålmodig på at @xtina slipper et glass på fredag,» en tredje fan bemerket. Dette er absolutt en sang vi skal sjekke ut!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her