The Haunting of Bly Manor er et av Netflix mest populære show, så selvfølgelig vil fansen vite mer om den kjekke stjernen Oliver Jackson-Cohen.

Den britiske skuespilleren og modellen fikk mye oppmerksomhet da han spilte avhengighet og kjempet mot tvillingen Luke Crain i Netflix skremmende drama The Haunting of Hill House. Så kom han tilbake til antologien for en annen chilling-serie, og spilte den manipulerende Peter Quint i The Haunting of Bly Manor. I begge showene var kritikere og fans enige om at de ikke kunne få nok av Jackson-Cohens scene som stjal forestillinger. Da han snakket om rollene hans, fortalte han Ukentlig underholdning, Jeg tror folk antar at jeg er en jok eller hva det enn er som folk antar, og jeg har aldri noen gang relatert meg til den typen mennesker. Jeg er faktisk en ganske følsom, emosjonell mann. Så det er ganske utfordrende å finne karakterer som skal spille slik når du er 6’3 ”og du blir sett på en bestemt måte. ″

Jackson-Cohen spilte en annen kompleks mann, men på storskjerm i thrilleren fra februar 2020 Usynlig mann, der han spilte overfor Elisabeth Moss som hennes torturøse ektemann. Mens fans kanskje bare blir kjent med skuespilleren, kan noen huske ham fra NBCs drama i 2013 Dracula. The Sol rapporterer at det var på det settet der han møtte mangeårig kjæreste, den australske skuespillerinnen Jessica De Gouw.

Det virker som om Jackson-Cohens karriere bare blir varmere og varmere, så hva har vi å takke for å bringe denne talentfulle mannen inn i våre liv? Sannsynligvis den klassiske filmen som inspirerte ham.

Oliver Jackson-Cohen ble inspirert av en klassisk komedie

Oliver Jackson-Cohen kan nå være vår favoritt fyr på Netflix, men det er en annen fanfavoritt som inspirerte ham til å begynne å opptre i utgangspunktet. Han fortalte Collider at karrieren egentlig startet da han drømte om å spille Kevin McCallister i Hjemme alene 2. «Jeg husker at jeg gikk på kino for å se på det og tenkte virkelig og virkelig hadde forståelse av at barna kunne være skuespillere. Jeg hadde egentlig aldri tenkt det gjennom og sett Macaulay Culkin. Og så forlot jeg kinoen og faren min sa at de lager en ny. «

The Haunting of Hill House star bestemte seg der og der at han «skulle bli ungen i Home Alone 2» og gikk på det på den eneste måten hans yngre jeg visste hvordan. Han forklarte: «Jeg visste ikke hvordan jeg skulle få det til. Men foreldrene mine hadde dette huset som et vindu som ga ut på gaten. Og jeg trodde jeg vet hva jeg skal gjøre, jeg vil sitte på enden av spisebordet opp mot vinduet, og noen fra Hollywood vil kjøre forbi og gå «det er et barn, det er det vi trenger!» «

Og fra da av, den Dracula stjerne visste at skuespill var for ham. «Jeg fant det det eneste stedet hvor du kan utforske ting på en så trygg måte og utforske den rareste typen deler av menneskeheten på en måte. Og jeg tror det er fortsatt jeg gjør det,» forklarte han.

Drew Barrymore hjalp Oliver Jackson-Cohen med å få sin første store rolle

Oliver Jackson-Cohen har kanskje ikke fått hovedrollen i Home Alone 2: Lost in New York som barn, men til slutt la Hollywood merke til ham. Og en bestemt filmstjerne, talkshowvert og all-around engel kan også ha spilt en nøkkelrolle.

Jackson-Cohens første spillefilmrolle var motsatt Drew Barrymore i den romantiske komedien i 2010 Going the Distance. Faktisk fortalte han Collider at Barrymore var «instrumental» i at han fikk sin første store rolle ved at hun hjalp ham med å få USA-visumet sitt: «Drew skrev et brev, jeg møtte henne aldri, men hun skrev et brev til innvandringsvisumet så jeg følte meg da jeg dukket opp jeg skyldte allerede denne personen livet mitt. » Han fortsatte å skynde seg om sin tidligere medstjerne, og la til «hun var så fantastisk å jobbe med og så støttende, og hun er egentlig ganske spesiell.»

Fans vil være enige om at Jackson-Cohen er ganske spesiell selv. Vi er heldige at han bestemte seg for å se på Hjemme alene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her