Sommeren 2014, Storebror fans ble betatt av Zankie, også kjent som Zach Rance og Frankie Grande, Ariana Grande eldre halvbror. De to deltakerne jobbet sammen gjennom hele spillet og ble nære venner gjennom hele sesongen. På den tiden var Frankie ute og stolt som en homofil mann og Zach ble identifisert som rettferdig. Måneder etter sesongen snakket Zach med Ute om « innvirkningen » av Zankie, og bemerket: « Jeg er tydeligvis rett, jeg har gjort det klart millioner av ganger, og det faktum at jeg koset meg med en homofil fyr og ga ham en massasje … du vet, la oss Vær ekte – gutta gir andre gutter massasje. Det er ikke så farlig. « 

Zach fortsatte: « Jeg bryr meg ikke om at han var homofil. Jeg var aldri redd for at han ville prøve å kysse meg. Hvis han prøvde å kysse meg, ville jeg ha sagt, » nei, det er ikke slik, « og jeg ville har fortsatt å være venner med ham.  » Zach betraktet seg selv som « en slags forbilde » for seere som kanskje tenker « wow, Zach er en veldig kul fyr, og han er bestevenn med en homofil fyr, så hvorfor kan jeg ikke være bestevenn med en homofil fyr? »

Zach sa at fans hadde spurt: « Å, er du homofil? Å, har du kommet ut? Var du bifil? » Han sa: « Det er aldri et diskusjonstema. » Intervjuet ble publisert 7. oktober 2014, men Zachs liv forandret seg for alltid bare noen uker senere på et Halloween-fest, hvor han og Frankie fikk sitt første kyss.

Zach Rance koblet seg til Frankie Grande etter Big Brother

I desember 2020 åpnet Zach Rance for Us Weekly om hva som skjedde med Frankie Grande og hvordan det satte ham på en reise mot å identifisere seg som bifil. « Jeg har vært rett i hele mitt liv, jeg har bare likt kvinner. Men videre Storebror, Frankie og jeg ble super, super nærme. Jeg ble forelsket i hvem han var som person, « sa Zach. » Etter hvert som vi gikk, kom vi så nær at jeg ikke var helt sikker på om jeg hadde følelser for ham eller ikke. « Båndet deres ble » et forhold som var mer enn bare venner « etter innspillingen. Zach sa: » Han var den første fyren jeg noen gang har koblet meg til. Etter den kvelden var jeg veldig usikker på hvilken retning seksualiteten min hadde, fordi jeg liker kvinner. « 

På den tiden tenkte Zach med seg selv: « Vent et øyeblikk. Er det bare fordi Frankie er noen jeg er veldig nær med? » . Han delte: « Jo mer jeg tenkte på å være sammen med en fyr … du vet, å lage noe er en ting. Men å gjøre mer enn å gjøre med en fyr er noe jeg bare ikke vil gjøre, og jeg ville aldri prøvde det. » Likevel sa han: « Jeg vil bare komme ut og si at jeg likte å koble meg med Frankie og den andre fyren jeg hektet på, tydeligvis likte jeg det. »

Zach håper å være ærlig om sin seksualitet vil være et positivt eksempel for mennesker med lignende opplevelser.

Zach Rance sier at han er 85 prosent rett ‘

Sa Zach Rance Us Weekly han dro til « tredje base » med sin Storebror co-star Frankie Grande 31. oktober 2014. Zach fortalte: « Det var Ariana Grande’s Halloween-fest. Litt vanskelig å glemme. Det var meg, Ariana Grande, Frankie, Big Sean – hun var sammen med Big Sean på den tiden.  » Det kan ha vært et « veldig lavmælt parti », men natten ble et stort vendepunkt i Zachs liv da han og Frankie havnet sammen i et skap.

Etter deres Halloween-oppkobling, « gjennomgikk Zach mange psykiske helsekamper. » Han innrømmet: « Jeg våknet neste dag med, som et tungt hjerte. Jeg var som: Hva gjorde jeg bare? » Og så var jeg som: « Vent et sekund, nei, som, kanskje jeg er homofil. » « Etter mange års ettertanke eier Zach sin seksualitet og erklærer: » Nå er jeg akkurat som, « Ja, jeg er f –King bifil. Jeg foretrekker kvinner, men det er her jeg er. Jeg er omtrent 85 prosent rett.  » Zach la til, « [Now] Jeg er ute og er super fordomsfri. Jeg har utforsket nye sprekker på jorden – ingen ordspill ment – og jeg er komfortabel med det. Og det er hva det er. « 

Reflekterer over tiden hans i BB hus, sa Zach: « Som en 23 år gammel fratstjerne fra USA, hvis noen av vennene mine visste at jeg hadde kontakt med en fyr, ville det være blasfemi. » Imidlertid har det gått år siden da, og han bryr seg ikke « egentlig hva [his] tenker høyskolevennene. « Han avslørte til og med at han er » på alle apper. Tinder, Bumble, Hengsel. Jeg har dem alle. « 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her