Erika Jayne skapte mange overskrifter i sesong 11 av « The Real Housewives of Beverly Hills » på grunn av hennes pågående juridiske problemer med eksmannen Tom Girardi, samt den konstante oppmerksomheten fra media. Nå har Garcelle Beauvais åpnet opp om Erikas opptreden på « RHOBH » -gjenforeningen under en prat med Catt Sadler i episoden 29. « En drink med live! » podcast.

« Jeg ønsker ikke dette til noen, det hun går gjennom, » sa Garcelle. « Det er vanskelig, jeg mener at det er noe i pressen hver dag, hver dag er det noe, ikke sant? » Hun la til: « Jeg tror det faktum at hun dukket opp sier mye fordi jeg ikke tror jeg ville ha gjort det. Jeg tror jeg ville ha vært under dekslene og bare freaked ut. Så det at hun dukket opp tror jeg er virkelig fantastisk fordi det er et realityprogram hvor du blir dissekert av ikke bare menneskene du er sammen med, men også menneskene som ser på. « 

« Så for henne å dukke opp under denne typen granskning, er dette enorme ting. Dette er store ting og hun dukket opp, så det er fantastisk for meg, » fortsatte hun. « Jeg skulle ønske hun hadde gått litt lettere på Sutton, men bortsett fra det dukket hun opp. » Vi kan bare forestille oss hvordan gjenforeningen vil se ut, ettersom Garcelle hadde rikelig med te å spyle med Sadler – fortsett å lese for flere detaljer.

Garcelle Beauvais blir ærlig om å være den første svarte husmoren på ‘RHOBH’

I tillegg til å veie inn på Erika Jayne -dramaet, åpnet Garcelle Beauvais om å lage historie som den første svarte husmoren på « The Real Housewives of Beverly Hills » i episoden 29. september av « A Drink With Live! » podcast.

Garcelle avslørte at selv om det var en ære, følte hun mye press. « Jeg trodde aldri jeg skulle gjøre virkeligheten, så da jeg bestemte meg for å gjøre det, skjønte jeg ikke hvilken innvirkning showet ville ha på livet mitt, » sa hun. « Det var mye press. Da jeg var den første av alt, følte jeg at jeg måtte representere mine haitiske søstre, jeg måtte representere svarte søstre. Jeg ble gal og tenkte: » Jeg må bare være meg.  » Hvis det ikke er meg, vil det virke falskt. Det var mye press, men jeg kom meg over det. « 

Garcelle snakket tidligere med People i juli 2020 og understreket at hun ikke ønsket en « etikett ». « Jeg ville virkelig ikke bli stemplet som en sint svart kvinne. Det er ikke den jeg er, » sa hun. « Jeg ville bare være tro mot den jeg er, og jeg tror det er det folk har kunnet se så langt. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her