Seerne elsker sesong 14 av Lifetimes «Married at First Sight», som har samlet en helt ny gruppe singletons og sendt dem ned midtgangen. Med i rollebesetningen denne sesongen er 33 år gamle Noi Phommasak, og hun har blitt sammen med 38 år gamle Steve Moy. Men vil parets kjærlighet vise seg å være sann?

?s=109370″>

« Jeg har likt tiden min å være alene og passe på meg selv, så det var nervepirrende å stole på fremmede som matchet meg med noen som hadde evnen til å forandre livet mitt, » forklarte Noi til Nicki Swift om hvorfor hun var klar til å se etter. kjærlighet på «Gift ved første blikk». « Jeg var redd, men jeg stolte også helhjertet på prosessen. »

I et eksklusivt intervju fortalte «Married at First Sight»-stjernen Noi Phommasak til Nicki Swift at hun lette etter noen «morsom, vellykket, eventyrlysten, sjenerøs, snill og noen som inspirerer meg», men hun åpnet også opp om hva noen av romantikken hennes er det også.

Nois avtalebrytere

Under den første episoden av sesong 14 av Lifetimes «Gift ved første blikk» avslørte deltakeren Noi Phommasak at når det kommer til romantikk, er en av avtalebryterne hennes «Noen som virkelig er stengt av». Noi snakket med Nicki Swift og åpnet opp om noen av de andre avtalebryterne hun har i forhold. « En annen stor dealbreaker var hvis min fremtidige mann ikke ønsket barn, » fortalte hun. « Jeg tror jeg alltid var ment for morskap, og jeg kan ikke være sammen med noen som ikke vil opprette en familie. »

Når det gjelder hvorfor ingen av hennes tidligere romanser hadde stått tidens tann, forklarte Noi: « Tidligere ville jeg hoppet inn i et forhold veldig raskt etter dating, noe som betydde at jeg vanligvis ikke ville ta meg tid til å bli virkelig kjent med person. » Hun fortsatte, « Problemet her er at jeg ikke tok meg tid til å bli kjent med partnerne mine, jeg ville ende opp med å bli og prøve å få det til å « fungere », når de egentlig ikke var de beste partnerne for meg i første plass. Jeg har alltid datet med den hensikt å være i et seriøst forhold eller ekteskap, men jeg tror det forvirret dømmekraften min når det kom til valg av partnere. »

Forhåpentligvis har « Gift ved første blikk » virket magien for Noi, og hun har endelig funnet sin livspartner i Steve – men seerne må bare stille inn for å finne ut av det.

Følg Nois reise på «Gift ved første blikk» onsdager, på Lifetime.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her