Lifetimes «Married at First Sight» har returnert for sin 14. sesong, med en hel rekke singletons som setter sin lit til helt fremmede igjen. En av disse singlene er 33 år gamle Noi Phommasak, som finner seg selv sammen med 38 år gamle Steve Moy. Vil paringen deres tåle tidens tann?

Sesong 14 av « Married at First Sight » finner sted i Boston, et sted hvor showet har hatt mye suksess tidligere, men vil Noi og Steve klare å gjenskape det? I følge Lifetimes pressemelding er Noi « kjent i vennegruppen hennes som den som elsker lett og fritt, og det har riktignok fått henne i noen problemer tidligere. » Når det gjelder hvorfor Noi har henvendt seg til reality-TV for å prøve å finne kjærligheten, er hun « lei av å bli sviktet », og « stoler på at ekspertene vil ha hennes beste interesse på hjertet. »

I et eksklusivt intervju fordypet Nicki Swift dypere inn i Nois «Gift ved første blikk»-reise, fant ut hva hennes forholdsavtalebrytere er, og fikk scoop på kjærlighetslivet hennes nå.

Noi er vant til å hoppe i hodet først

Du avslørte på programmet at du ikke har hatt mye flaks med dating tidligere. Hva tror du gikk galt i tidligere forhold?

Tidligere ville jeg hoppet inn i et forhold veldig raskt etter dating, noe som betydde at jeg vanligvis ikke tok meg tid til å bli virkelig kjent med personen. Problemet her er at jeg ikke tok meg tid til å bli kjent med partnerne mine, jeg ville ende opp med å bli og prøve å få det til å « fungere », når de egentlig ikke var de beste partnerne for meg i utgangspunktet. Jeg har alltid datet med den hensikt å være i et seriøst forhold eller ekteskap, men jeg tror det forvirret dømmekraften min når det kom til valg av partnere.

I den første episoden hørte vi deg si at en av dealbreakerne dine var: «Noen som virkelig har stengt av». Hvilke andre dealbreakers har du, og måtte du overse noen av dem for å ta del i denne prosessen?

En annen stor dealbreaker var hvis min fremtidige mann ikke ønsket barn. Jeg tror jeg alltid var ment for morskap, og jeg kan ikke være sammen med noen som ikke vil opprette en familie.

Noi ser etter « emosjonell dybde » i en partner

Hva ser du vanligvis etter hos en partner?

Jeg ser vanligvis etter noen morsomme, suksessrike, eventyrlystne, sjenerøse, snille og noen som inspirerer meg. Jeg ønsker emosjonell dybde i en partner, det er spesielt viktig for meg og hjelper meg å føle meg knyttet til partneren min.

Du er uavhengig og vellykket – var det vanskelig å tro på fremmede å ta en så stor avgjørelse om kjærlighetslivet ditt?

Jeg har likt tiden min å være alene og passe på meg selv, så det var urovekkende å stole på at fremmede kunne matche meg med noen som hadde evnen til å forandre livet mitt. Jeg var redd, men jeg stolte også helhjertet på prosessen.

Følg Nois reise på «Gift ved første blikk» onsdager, på Lifetime.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her