SKUDD AVFYRT! På hælene etter avfyringen beskylder skuespiller Gina Carano Disney for å « mobbe henne. » Men først, la oss ta det helt tilbake – tilbake til begynnelsen.

Som rapportert av Frist, skuespilleren ble sparket fra Disney + Mandalorianen i begynnelsen av februar 2021 etter at hun skrev et svært kontroversielt innlegg der hun sammenlignet « å hate noen for deres politiske synspunkter » med måten jødene ble behandlet av nazister under Holocaust. Handlingen var rask av de store parykkene på både Disney og Lucasfilm, og til og med Carano innrømmet at hun bare hørte om hennes skyting via sosiale medier, ikke fra noen av sine arbeidsgivere pr. BBC. Lucasfilm ga imidlertid ut en uttalelse som refererte til Caranos uttalelser som både « avskyelige og uakseptable. » YIKES.

Skuespilleren gikk senere med på et intervju med konservative Ben Shapiro, der hun luftet sine klager med Disney-selskapet. « Jeg er ikke den eneste som noen gang har blitt mobbet av dette selskapet, og jeg vet det så dypt. Jeg kunne fortelle en historie som ville snu ting i media, men jeg kan ikke fordi det ville selge ut en venn .. … alle er redde for å miste jobben, « avslørte Carano kryptisk. Men hva annet hadde den tidligere Disney-stjernen å si? Fortsett å lese etter hoppet for å finne ut!

Gina Carano mener at hun ble headhuntet av Disney

Som rapportert av BBC, Mener Gina Carano at hun ble urettferdig rettet mot Disney. « Jeg har sett mobbingen som finner sted. Jeg kommer til å slåss, » fastholdt Carano. « Du vet hvordan boksere jager? Noen ganger glemmer de å gå til kroppen. Og jeg føler meg som Disney, eller Lucasfilm, eller hvem det enn er, kanskje bare visse mennesker i det selskapet, jeg føler at jeg har blitt headhuntet sist , Jeg vet ikke hvor mange måneder og du kan føle det, « la hun til.

Ifølge Carano mener hun også at hun ble « sett på som en hauk », mens hennes frittalende medspiller, Pedro Pascal, i det vesentlige hadde fløyet under radaren i en kvitring der han sammenlignet barna som ble holdt i bur ved USAs sørlige grense med jødene som ble fengslet i konsentrasjonsleirer.

Men gjør ingen feil – Carano er allerede på neste forsøk. « The Daily Wire er med på å gjøre en av drømmene mine – å utvikle og produsere min egen film – gå i oppfyllelse. » suste hun. Og det ser ut til at hun har til hensikt å forlate karrieren i Disney og det hun omtaler som « kanselleringen » i bakspeilet. « Jeg sender en direkte melding om håp til alle som lever i frykt for kansellering fra den totalitære pøbel, » sa hun. « Jeg har bare begynt å bruke stemmen min som nå er friere enn noen gang før, og jeg håper det inspirerer andre til å gjøre det samme. De kan ikke avbryte oss hvis vi ikke lar dem. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her