Actionkomedien «Free Guy» har tatt verden med storm, så det er kanskje ikke overraskende at rykter om en oppfølger allerede har virvlet. Og for modellen, skuespilleren og aktivisten Camille Kostek, var det en bokstavelig drøm som hun ikke ønsket å ta slutt på å bli med i rollen som «Free Guy» som ikke-spiller-karakter (eller NPC) Bombshell. «Det var veldig flott,» fortalte hun Nicki Swift om arbeidet med videospillfilmen. «Jeg ville ikke at det skulle være over da de ringte en avslutning på scenen min. Jeg var som,» Nei! «»

«Free Guy» spiller selvfølgelig Ryan Reynolds som Guy, en NPC i et åpent videospill som begynner å innse at noe er galt med hverdagen hans. Når selve eksistensen av verden rundt ham er truet, blir Guy helten, og jobber med Molotov Girl (Jodie Comer) og hans beste venn, Buddy (Lil Rel Howery), for å redde dagen. Channing Tatum, Joe Keery, Taika Waititi og Kostek avrunder rollebesetningen til det som raskt har blitt en av 2021s mest populære filmer.

Nicki Swift satte seg ned med Camille Kostek for å finne ut alt om rollen hennes i «Free Guy», håpet om en oppfølger, og hvordan det er å date fotballstjernen Rob Gronkowski.

«Free Guy» er ute nå på Digital, Blu-ray og 4K Ultra HD.

Camille Kostek ble født for å spille Bombshell

Å vises i «Free Guy» er et stort skritt i filmkarrieren din. Hvordan var det å jobbe med en så stor actioneventyrfilm?

Jeg mener, selv før jeg jobbet med settet, var auditionprosessen så morsom for meg. Få tilbakeringingen til audition foran [director] Shawn Levy var, jeg mener, det føltes som et privilegium i seg selv, spesielt å være så ny i skuespillrommet. Og jeg husker bare at jeg var på den auditionen og sa: «Wow, ikke rart at han er regissør fordi han er så flink til å regissere.» … Jeg føler meg som skuespiller og skuespiller, når du først plukker opp et manus, oppfatter du det på en bestemt måte selv. Og så for å høre hvordan regissøren ser det er så annerledes. Så for meg, da jeg gikk inn i rommet og spilte Bombshell, hadde jeg en idé om henne i utgangspunktet. Og for å virkelig finne ut hvem hun er, gjorde audition … det var som å starte fra bunnen av.

Så for meg var jeg som: «Vel, dette var en flott mulighet til å lære av de beste, og jeg vet ikke [if] Jeg kommer til å se ham igjen. «… Jeg var så hyggelig å få samtalen, for å finne ut at jeg landet rollen, fordi jeg lærte så mye på audition at jeg var som,» Forhåpentligvis ser han en dag potensial. «Og jeg var bare spent på at han tok en sjanse på meg og lot meg spille rollen.

Og så faktisk jobbe på settet med ham og Ryan [Reynolds], hvem er – de er et slikt samarbeidsteam, de jobber ofte sammen. De forstår hverandre virkelig. Det var som et drømmesett. Det var så gøy. Det var hyggelig å gå på jobb hver dag, til og med å se Ryan eller Jodie [Comer] i hår og sminke som raskt går forbi, slike utrolige mennesker. Det var så mange tidspunkter hvor jeg bare så på Buddy [Lil Rel Howery] og Guy [Reynolds] på sett bare å være venner og være morsom. Og det var virkelig en opplevelse jeg vil huske resten av livet.

Hun «hadde den beste tiden» med å jobbe med Channing Tatum og Ryan Reynolds på Free Guy

Og jeg må spørre, hvordan var det å komme på jobb med både Channing Tatum og Ryan Reynolds?

Jeg mener, de er … La oss si det åpenbare, de er begge veldig kjekke menn. Og jeg har vokst opp med å se Ryan Reynolds -filmer. Jeg har vokst opp med å se Channing Tatum -filmer. Så å være blant to av noen av de største skuespillerne var virkelig inspirerende og ekstremt skremmende. Men for å finne ut at de seriøst er slike sunne, fantastiske gutter som er der for å ha det gøy – og du kan fortelle at dette er det de liker å gjøre – det gjorde jobben min så lett. Som noen som fortsatt er så ny og så nervøs, følte jeg meg så komfortabel og hadde det bare best.

Men jeg husker da vi skjøt, det var før vi skjøt scenen, og ingen visste hvem Bad Guy [Revenjamin Buttons] var i manuset. Og så visste jeg bare at Bombshell hadde en slik kjærlighet til alle skurkene og ranerne i videospillet. Men jeg visste ikke hvem denne Bad Guy var i den åpningsscenen. Så da han hadde sagt til meg, «… Fortalte noen deg hvem Bad Guy ennå er?» Og jeg sa: «Hvem er det?» Han var som, «Oh, well … Bad Guy is Channing Tatum.» Og jeg var som: «Beklager, jeg kommer til å trenge å fordøye. Du sa hvem?»

Så det var virkelig … Det var fullt av overraskelser. Jeg kan ikke, jeg kommer hele tiden til å høres så overflødig ut her, men ja, det var veldig gøy. Ryan og Channing definitivt [were] en godbit. Det var en godbit for meg.

Camille Kostek er ombord med en Free Guy -oppfølger

Det har vært mye snakk om en oppfølger av «Free Guy». Ville du komme tilbake for en oppfølger? Og hva vil du se når Bombshell gjør det neste?

Jeg tror for Bombshell, det er så interessant. Jeg koser meg veldig med å lese filmanmeldelser og se mange av YouTube -klippene og forskjellige ting som folk twitrer. Og til og med å se Zak Penn dele noen av anmeldelsene han har sett på slutten, som en av forfatterne, er det veldig greit å se hva som fanger ham. Og for meg spiller jeg en liten rolle, men hvis du ser filmen og virkelig tar hensyn, er karakterutviklingen til disse NPC -ene ganske utrolig. Så for meg lærte jeg til og med som jeg var på settet, fordi du filmer mange av scenene ute av drift. Så da jeg holdt denne lille boken, fant jeg ut at den lille boken virkelig er et minne om alle tingene som [Bombshell] hadde lært om menn som var så giftige, uten å prøve å gi mye bort for de som ikke har sett det ennå.

Men jeg tror det er så mye plass til henne å vokse, og så mange av de andre NPC -ene. Spesielt siden, jeg vil ikke gi for mye bort, men jeg blir veldig spent på å snakke om en oppfølger, fordi jeg er glad for at hun klarer det, og jeg vil gjerne at hennes rolle skal bli utvidet og lære mer om henne utenfor verden før hun var våken og hadde mer selvbevissthet og sånt. Så jeg vil gjerne dykke inn personlig og egoistisk og bli bedre kjent med henne.

Så jeg håper at ryktene er sanne, jeg håper at de fortsetter å rulle rundt og at Ryan [Reynolds] fortsetter å være spent på å gjøre mer med dette laget, for jeg ville ikke nøle med å være, «Ja, la oss gjøre det.»

Dette multitalentet har en mann og en valp hjemme

Du har vært sammen med amerikansk fotball i nærheten av Rob Gronkowski siden 2015. Hvordan balanserer du så travle karrierer ved siden av forholdet ditt. Og jeg ville også spørre hvordan hunden din, Ralphie, har det?

Han trenger oppmerksomhet hele tiden. Jeg føler at når jeg er fri, mellom Rob og Ralphie, er det som om de trenger min oppmerksomhet, men det er bare det. Jeg tror det er derfor forholdet vårt har fungert dette mange år senere, fordi vi begge er så travle og vi elsker det vi gjør. … Når vi begge er på farten, er vi så takknemlige for FaceTime. Jeg tror at vi er veldig takknemlige for teknologi, Zoom -samtaler, FaceTime -samtaler, uansett hvor vi er i verden. Vi får det alltid til å fungere. Og ja, det er tøft å være borte fra hverandre lenge, men du vet også at det er fordi du er ute og gjør det du liker, og vi har dette ene livet. Så grip dagen, grip sjansene. Og jeg føler at det er det som fungerer for oss.

Så vi holder hverandre supermotiverte og vi respekterer hverandres ønsker, hvis noen må sove tidlig eller være i forskjellige tidssoner eller hva det måtte være. Og jeg er veldig glad for at arbeidet hans tillater ham å være på ett sted her i Tampa, for Ralphie kan egentlig ikke være så stor en jetsetter. Han er det, men det lar meg gå og være på veien, gjøre ting over alt, mens Rob er her med en liten valphund. Og så kommer jeg inn når jeg kan.

Camille Kostek handler om selvaksept

Du har virkelig vært åpen om kroppens inkludering, og du har til og med gått på veien og turnert høyskoler og snakket om det. Hvorfor ønsket du å ta stilling til denne saken?

Det var noe jeg stille har håndtert i så mange år. Og det er et ubehagelig tema å snakke om. Og jeg tror det øyeblikket jeg begynte å ha mot, og også selvkjærlighet, er en slik reise-og det er en reise av en grunn, fordi … Jeg vokser og utvikler meg stadig og lærer mer om meg selv og deretter ha lave poeng og ha høye poeng. Og akkurat når jeg tror jeg har overvunnet det lave, kommer en annen og treffer meg i min vei, men det gir mulighet for mer vekst. Og jeg tror at jeg, i min posisjon, er den eldste av fire i familien min, og jeg har hatt privilegiet å være kapteiner på idrettslag og sånt. Jeg føler at det nesten har vært min plikt å gå opp på tallerkenen og ta eierskap. Og jeg er ikke en profesjonell psykiater eller psykolog eller ernæringsfysiolog eller diettist eller noe av det. Men det jeg vet er hva som fungerte for meg og min levende sannhet.

Så jeg har lyst til å komme til den sårbare staten for å dele den på sosiale medier eller gjennom disse turforedragene på høyskoler, jeg deler bare ting som jeg skulle ønske at jeg kunne ha hørt: At det er greit å ha lav selvfølelse, det er greit å ha dårlige dager, men ikke la det overvinne ditt vesen. Forstå at du har de lave poengene for å virkelig snakke gjennom det. Ta samtalene med deg selv, se deg selv i speilet. Forstår, hvor kommer det fra? Hvorfor føler du det slik? Jeg er talsmann nummer én for å snakke selv. Jeg er talsmann nummer én for å skrive ned dine følelser og frykt og ting du er takknemlig for og bekreftelsene dine, så la journaloppføringene ta deg hvor du vil. Jeg tror sterkt på å tro på deg selv og manifestere livet ditt. Og den energien er rundt deg. Så for meg er det bare, det er bare gal for de som ikke har tappet inn og prøvd det selv.

Så jeg har det bra med å bli dømt. Men for de som det kan hjelpe, det inspirerer meg virkelig til å fortsette å åpne opp og dele sannheten min og alt som har fungert for meg eller dele de tider som er tøffere for meg. … Og å dele det, tror jeg, er en av de mektigste tingene folk kan gjøre i dette livet, fordi det er vanskelig. Det er vanskelig å gjøre noen ganger.

«Free Guy» er ute nå på Digital, Blu-ray og 4K Ultra HD.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her