Britney Spears og Sam Asghari har vært sammen siden 2016 etter at de møttes på settet til Spears «musikkvideo til hitlåten «Slumber Party», ifølge Harper’s Bazaar. De to har vokst veldig nært opp gjennom årene, og har delt forskjellige aspekter av forholdet deres på sosiale medier. Enten de bruker morsomme filtre på Instagram eller reiser til deres favorittferiested på Hawaii, er det klart at Spears og Asghari har det veldig gøy sammen og er veldig forelsket.

Da Spears snakket i åpen rett 23. juni, sa hun til dommer Brenda Penny at hun har ønsket å gifte seg og få flere barn. «Jeg vil være i stand til å gifte meg og få en baby. Jeg ble fortalt akkurat nå i konservatoriet. Jeg er ikke i stand til å gifte meg eller få en baby jeg har [an IUD] inne i meg selv akkurat nå så jeg ikke blir gravid. Jeg ønsket å ta [IUD] ut slik at jeg kunne begynne å prøve å få en ny baby, «sa Spears (via CNN).

Hennes skjønnhet ser ut til å være på samme side. Tilbake i mars sa Asghari til Forbes at han er klar til å slå seg ned. «Jeg vil ta karrieren min til neste trinn når det gjelder skuespill. Jeg vil også ta forholdet mitt til neste trinn. Jeg har ikke noe imot å bli far. Jeg vil være en ung pappa,» sier han. sa. Så det store spørsmålet er … har Asghari faktisk foreslått? Fortsett å lese for å finne ut.

Britney Spears er ikke forlovet … ennå

Selv om både Britney Spears og Sam Asghari virker som om de vil ta neste skritt i forholdet deres, bekrefter TMZ at Asghari ikke har poppet spørsmålet. «Piece of Me» -sangeren og hennes kjæreste til modell / skuespiller har snakket om å gifte seg, men Asghari har ennå ikke kommet seg ned på det ene kneet, ifølge TMZ. Rapporten indikerer at fans håpet at Asghari ville foreslå på Hawaii, hvor paret tilbrakte noen dager i slutten av juni, men det skjedde ikke. Det er uklart hvorfor de to ennå ikke har forlovet seg, eller om Spears «konservatorium har hatt noen innvirkning på Asgharis ønske om å gifte seg med Spears.

Spekulasjoner om at paret hadde forlovet seg, traff feberhøyden tilbake i 2019 da Spears ble oppdaget med en diamantring på venstre hånd på premieren «Once Upon a Time in Hollywood». I følge Entertainment Tonight var kulen ikke annet enn en moteuttalelse. «Spears «stylister nådde ut motemerket Nookie, og ba om» sexy, elegante cocktailkjoler «i rødt og etter en passform i helgen, valgte Spears et sexy, enskuldret antrekk, med en sølv choker og diamantringen,» ET rapporterte den gangen. Ingen observasjoner av kanskje forlovelsesring har blitt rapportert siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her