Helen Mirren elsker å bli glammet opp. Den legendariske skuespilleren har vært talsperson for det store kosmetikkmerket L’Oreal Paris siden 2014, en avtale som hun signerte 69 år gammel, etter trinnene til medskuespillerne Jane Fonda og Julianne Moore. I følge Vogue UK appellerte Mirren mest til de 9000 forbrukerne merket som ble undersøkt, med deltakerne som «gjentatte ganger beskrev henne som ekte, intelligent og glamorøs, med utseende som bare ser ut til å bli bedre med tiden.»

I en uttalelse på det tidspunktet sa Mirren: «Jeg er virkelig glad for å bli ambassadør og bli med i en så imponerende gruppe av høypresterende. Jeg håper jeg kan inspirere andre kvinner til større tillit ved å få mest mulig ut av deres naturlige utseende. Vi er alle verdt det! » Tydeligvis er Mirrens entusiasme for skjønnhet og sminke (og omfavner livet!) En stor del av hennes identitet – så mye at hun nektet å gi etter for det blotte ansiktet gjennom hele pandemien. Fortsett å lese for å finne ut hva hun gjorde selv når hun var hjemme der folk snakket.

Helen Mirren ga ikke opp skjønnhetsrutinen under pandemien

I motsetning til resten av oss som kanskje ga slipp på vårt daglige skjønnhetsregime under coronaviruspandemien (og kastet på seg svette), forble Helen Mirren flittig med utseendet sitt ved å glamme opp hver dag. «Hver dag jeg sminker meg,» sa Mirren til People i utgaven 15. juli. «Jeg gjorde det ikke for [husband] skredder [Hackford] fordi Taylor aldri merker det. Han spør om jeg har sminket meg eller ikke, og bryr meg egentlig ikke, men han legger absolutt ikke merke til det. «

Mirren la til at mannen hennes noen ganger ville være «forvirret» om utseendet hennes, men gi henne komplimenter uansett. «Du forbinder bare det at jeg ser fin ut til det faktum at jeg nettopp har brukt en time på å sminke meg!» spøkte hun om Hackford, før hun la til: «Men jeg ville sminke meg hver dag og kle på meg hver dag fordi jeg liker det.» Mirren la til at hun opprettholdt sitt daglige ritual fordi hun ønsket en følelse av normalitet, og følte «det var faktisk en god opplevelse» for henne. «Jeg følte at jeg levde livet mitt ordentlig,» sa hun.

«Jeg elsker muligheten til å bruke utrolig vakre klær,» la Mirren til da han kom tilbake til årets filmfestival i Cannes. «Jeg setter pris på couture-håndverket. Jeg er en jente, jeg elsker, kjærlighet pynter seg. Og så er jeg veldig glad for å gi alt bort på slutten av natten og gå tilbake til de skumle, bøhmiske antrekkene mine. «Hun er et ikon!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her