Megan Fox og Machine Gun Kelly har opprørt surr om statusen til forholdet deres midt i splittelsen fra mannen og Beverly Hills, 90210 alun Brian Austin Green. Etter møte på settet av Midnatt i Switchgrass, per Underholdning i kveldavslørte skuespilleren under sitt første fellesintervju med rapperen at de deler en alvorlig (og himmelsk?) forbindelse.

Mens hun diskuterte forholdet sitt til Kelly på Lala Kent og Randall Emmett Gi dem Lala … Med Randall podcast i juli 2020, forklarte Fox at hun allerede hadde fått rollebesetning i filmen som brakte henne og Kelly da hun fant ut at han var ansatt.

 » … [I]øyeblikkelig var jeg som ‘Åh,’ « innrømmet Fox. » Ja, fordi jeg visste – jeg kunne føle at det ville skje noen ville ting med meg fra det møtet, men jeg var ennå ikke sikker på hva . Jeg følte det som, dypt i sjelen min – at noe kom til å komme fra det. « Hun hadde absolutt rett i det. Faktisk deler paret tilsynelatende en forbindelse som kan ha blitt skrevet i stjernene.

Astrologi hadde en hånd i Megan Fox og Machine Gun Kelly forhold

Tror du på sjelevenn eller astrologi? Megan Fox gjør det tydeligvis, og det er det som har fått henne til å tro at hun har funnet en dyp forbindelse med Machine Gun Kelly som går utover et typisk forhold. « Jeg visste med en gang at han var det jeg kaller en tvillingflamme, » the transformers star avslørt under chatten sin med Gi dem Lala … Med Randall podcast i juli 2020.

Hun forklarte at mens det er sjelevenninner, « er en tvillingflamme faktisk der en sjel har steget opp til et høyt nok nivå til at det kan deles opp i to forskjellige kropper samtidig. » Fox mener at hun og Kelly er « faktisk to halvdeler av den samme sjelen, » som er noe hun sa til ham « nesten umiddelbart », fordi hun « følte det med en gang. »

Imidlertid ønsket Fox å bekrefte det hun mistenkte, og det er derfor hun inviterte ham til å spise lunsj i traileren sin på den andre dagen av filmingen Midnatt i Switchgrass for å « sette ham igjennom alle disse astrologiske tingene. »

« Jeg gikk dypt med en gang, » sa hun. « Jeg visste det før jeg gjorde kartet hans. Jeg sa til ham at han har en Fiskemåne. Jeg kunne forstå det med energien hans. » Vi må bare vente og se om energien mellom disse to er en rask gnist eller en bærekraftig strøm.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her