Jaime Pressly er en av de skuespillerne som tilsynelatende har vært med alt. Fra «Joe Dirt» og «My Name Is Earl» til «Mom» og «BoJack Horseman,» har skuespilleren over 70 studiepoeng, per hennes IMDB-profil. I tillegg til å handle, er hun også en mor Dezi James, som hun hadde med eksen Eric Calvo i 2008, og tvillingene Leo og Lenon, med kjæresten Hamzi Hijazi, som ble født i 2017. (Pressly var også en gang gift med Simran Singh , men de skilte seg i 2011.)

Presslys unger er alt for henne, og er til og med grunnen til at hun sluttet å filme og holdt fast med show med flere kameraer, som har en lettere filmopptaksplan og vanligvis gjøres på studiopartier i Los Angeles, hvor hun bor. Skuespilleren sa til Raise Magazine: «Jeg vil aldri, noen gang, lene meg tilbake senere i livet og si: «Jeg skulle ønske at jeg hadde brukt mindre tid med barna mine og tatt den jobben.'» Likevel bemerket hun at «jeg» m noen som trenger å jobbe. Jeg må være kreativ og produktiv fordi det gjør meg til en bedre mor, og jeg trenger å jobbe fordi jeg må forsørge familien. » Les videre for å se hva Pressly har laget for seg selv – og familien.

Jaime Pressly startet med en regning på $ 10

Jaime Pressly har aldri unngått å ta noen jobb som lønner seg. Hun fortalte Redbook at hun ikke angrer på å ha tatt noen tilfeldige, ikke akkurat kvalitetsfilmer som «Poison Ivy: The New Seduction», «Ringmaster» eller gjort to Playboy-omslag. «Hei, de betalte regningene,» sa hun til utsalgsstedet med et rapportert skuldertrekk. «Alt jeg gjorde og fortsetter å gjøre skjer av en grunn, og ærlig talt angrer jeg ikke mye i livet mitt,» sa Pressly. Denne arbeidsmentaliteten har satt hennes nettoverdi på 7 millioner dollar per kjendisverdi, med at hun tjente 75 000 dollar til en episode for den langvarige CBS-komedien «Mom».

Det har ikke vært enkelt. Hun startet med å modellere bare 15 og prøvde til slutt å handle. Hun fortalte Bella-magasinet at hun lånte en regning på $ 10 fra faren sin for å bytte ut singler for å søke på modellsøkene som pleide å bli pusset på baksiden av ungdomsmagasiner. «Med hjelp fra min venninne sendte vi bilder til 10 forskjellige modellsøk. Jeg fortalte bare ikke foreldrene mine hva jeg hadde tenkt meg til,» husket hun.

Mens Pressly har truffet noen økonomiske problemer – Celebrity Net Worth rapporterer at hun en gang saksøkte sin regnskapsfører for å ha gjort svært dårlige økonomiske valg på hennes vegne – hun ser ut til å sitte pen på en haug med kontanter nå. Og hvis Pressly har det på sin måte, har hun sannsynligvis mange nye karriere kapitler i fremtiden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her