Countrymusikken har en unik blanding av glitter, glam og godt hjerte. Den årlige American Country Music Awards (CMA) er satt ut fra Nashville 18. april 2021 som vert av Keith Urban, og superstjernen Jimmie Allen er allerede planlagt for å bli hedret ved seremonien.

Allen har gjort seg bemerket gjennom hitsanger som «Make Me Want To» og «Make For The These» sammen med Tim McGraw, men likevel er det Allens veldedighetsarbeid som har fanget fansens oppmerksomhet. Midt i COVID-19-pandemien tok Allen angivelig opp et «gal lån» for å betale bandet og mannskapet, pr. 20/20. «Jeg gjorde noe som mange økonomiske rådgivere ikke ville støtte. Men [my] bandet og mannskapet mitt har ofret så mye for meg, og jeg ble stresset fordi jeg var som «Jeg skal være god økonomisk», men disse karene har koner, de har familier, «forklarte Allen i klippet.» Så jeg sa , «Skru den.» Jeg gikk til banken, og jeg tok opp dette sprø lånet. Som et sprø lån. Men jeg var som, «Jeg har 45 år til å betale det tilbake.» Og det var det jeg bare bestemte meg for å gjøre. »

Dette er ikke første gang Allen gjør et risikofylt økonomisk grep. Fortsett å rulle for å finne ut hvor mye Allen er verdt i dag!

Jimmie Allen avviste en gang et rekordforskudd på 1,5 millioner dollar

Jimmie Allen har jobbet hardt for karrieren. Per et intervju med The Washington Post, han flyttet til Nashville i håp om å starte en landskarriere. Han sov i bilen sin med en «nesten tom bankkonto» før han ble den første svarte artisten som debuterte med en landradiosingel nr. 1. «Å bo i bilen din, være blakk, være hjemløs, være sulten – jeg har sett utmattende. Sammenlignet med det jeg gikk gjennom for å bo i Nashville, var det ikke slitsomt i det hele tatt,» sa Allen ydmykt. «Jeg fikk virkelig finne ut hvor ille jeg ville ha det. Kamp er det som bygger karakter, så det var kult å dykke i. Det hjalp meg å finne ut hvem jeg var som mann så vel som kunstner.»

Fortalte Allen CMT i februar 2021 at han tidligere takket nei til $ 1,5 millioner avtale fra et Los Angeles-basert plateselskap. «Deres visjon [of my career] passet ikke mitt, «forklarte Allen.» Det er større enn pengene. Det handler om å være lykkelig og gjøre det jeg elsker. Det handler om å gå i dvale hver natt og være stolt av de beslutningene jeg tar hver dag. »

Det viser seg at Allens dedikasjon og motstandskraft betalte seg. Per Idol Net Worth, hans bankkonto er anslått mellom $ 1,5 millioner til $ 5,5 millioner. Men du kan ikke sette en prislapp på lykke!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her