Vi gråter ikke, du gråter! En Toyota-reklame med paralympiske svømmestjerner Jessica Long i hovedrollen forteller historien om en jente som overvant utfordringene og slo alle oddsen. Atleten har deltatt i fire Paralympics og har 23 medaljer å vise for det, noe som gjør henne til den nest mest dekorerte amerikanske Paralympian noensinne. Og bilfirmaet kondenserte historien til et minutt med ren inspirasjon.

I et 2018 Public Libraries Online-intervju avslørte Long at hun bare begynte å svømme fordi hun ikke ønsket å bruke protesebenene mens hun drev med gymnastikk fordi de var «veldig store og store.» Hun trengte å finne en annen sport etter at foreldrene hadde innkalt til et møte. «Det som solgte meg var at jeg ikke trengte å bruke proteser,» forklarte hun før hun fortsatte, «Det kommer virkelig ned til kjernen av å bare føle denne vanvittige friheten.»

Det offisielle OL-nettstedet rapporterer at Long bare var 12 år da hun først kom til Paralympic-laget og vant tre gullmedaljer. Hun debuterte i Athen i 2004, og mange år senere er opplevelsen fortsatt surrealistisk for henne. «Hvordan gikk jeg 1:09 som en liten 12-åring?» hun spurte. Hun fortsatte med å konkurrere i hvert paralympiske spill siden den gang og hentet medaljene hjem. Denne Toyota-reklamen har imidlertid tatt verden med storm, og viser at det var langt mer i Longs historie enn hennes dyktighet i bassenget. Atleten kjempet for sin sjanse i livet, selv helt fra begynnelsen. Les videre for mer.

Jessica Long svømmer gjennom minnene sine

I et intervju med Public Libraries Online ble Jessica Long sårbar. «Du må forstå at det var en gang jeg aldri snakket om beina mine, jeg snakket aldri om adopsjonen. Jeg tror det var slik jeg ble en så god svømmer – jeg la det i bassenget. Enhver følelse, hvilken som helst følelse, jeg ville ha å svømme gjennom det, «avslørte hun. I Toyota-reklamen utforsker hun følelsene.

I 60 sekunders annonse, med tittelen «Upstream», svømmer Long bokstavelig talt gjennom minner fra barndomsårene og hvordan hun ble olympisk mester. Den kondenserte biografien begynner med at hun svever på ryggen før lyden av en ringende telefon forstyrrer ensomhetens øyeblikk. I den følgende scenen svarer en kvinne som portretterer moren sin på telefonen. Et adopsjonsbyrå forteller dem om babyen som trenger et hjem, men forklarer at hun har noen utfordringer. «Det er kanskje ikke lett, men det vil være fantastisk,» sier den kommende moren. Lange blinker gjennom minner fra å være på et barnehjem, gå med krykker og til og med bli med i et svømmelag som barn.

«Da jeg filmet den scenen der jeg svømmer opp til kanten og snur meg for å se på mamma og pappa, satte jeg meg selv der, tilbake til den tiden,» sa Long (via Toyota), før jeg la til: «Disse følelsene og det smilet var helt ekte. I øyeblikk såret jeg opp i beskyttelsesbrillene rett på settet. » Og seriøst, Long har ikke vært den eneste som river opp.

Jessica Long og Toyota berører fans med sin reklame

Jessica Long har alle sammen. Toyota-reklamen eksploderte og forvirret sosiale medier med mange mennesker som avslørte hvordan de ble berørt av historien hennes.

«Toyota-reklamen med den paralympiske svømmeren, Jessica Long, river mitt hjerte ut, pumper det opp igjen og skyver det tilbake i brystet. Det er den mest dypt hjertevarmende historien. Jeg er en sølepytt av hver eneste visning,» en person twitret. En annen bemerket, «Helt ærlig, min favorittdel av OL så langt er Toyota-reklamen om adopsjonen av jenta som endte opp med å bli en paralympisk svømmer av gull.»

Selv Long selv gikk til Instagram for å skrive: «Dette er så spesielt for meg fordi jeg ikke tror jeg noen gang hadde forestilt meg at jeg – en jente født uten ben og adoptert fra et russisk barnehjem – noen gang ville ha denne typen mulighet.» Hun gravde dypt og delte: «Denne prosessen har minnet meg på at foreldrene mine ønsket meg virkelig og fullstendig, og elsket meg selv før jeg lykkes.» Hun avslørte også: «Scenen når lille Jess svømmer under meg og jeg svømmer over henne – det er den jeg fortsatt svømmer for – den lille jenta i garderoben som aldri ga opp.» Long avsluttet bildeteksten av klippet med å si: «Og hvis du trenger meg i dag, vil jeg bare se på dette igjen og igjen, mest sannsynlig.» Hvem skjærer løk her inne?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her