Maskinpistol Kelly åpner for sine første par med kjæresten Megan Fox – til og med forteller om en gang da senator Bernie Sanders ga en hånd i parets forhold.

I opptredenen den 12. mai på «The Ellen DeGeneres Show» fortalte rockeren historien om hvordan han og Foxs første date endte med at Hollywood-paret skalerte en tre-etasjes bygning. «Jeg så dette taket og var som,» Aww, jeg pleide å henge der oppe, og jeg vil bare at du skal komme og se min verden et øyeblikk, «sa kunstneren. «Døren var låst, så vi måtte stillas rundt. Det var veldig farlig.»

Kjendisparets forhold har vært alt annet enn normalt, med Kelly som avslørte deres andre date med å svømme med haier i Bora Bora. Uformelt. «Hun elsker naturen, hun er veldig i tråd med jorden, og jeg er redd for haier, så vi svømte med haier,» sa Kelly. «Jeg er ikke en naturgutt ennå … Jeg forpliktet meg og vi svømte med haier.»

Siden de eventyrlystne første dateene har forholdet mellom Machine Gun Kelly og Megan Fox bare blitt varmere. Og de fikk til og med litt hjelp fra senator Bernie Sanders.

Machine Gun Kelly var i stand til å besøke Megan Fox, takket være Bernie Sanders

I et snakk med Ellen DeGeneres innrømmet Machine Gun Kelly å ha på seg et halskjede med litt av kjæresten Megan Foxs blod i.

«Hun skulle faktisk ut av byen for å filme en film, og dette var veldig nytt i forholdet vårt,» sa han til DeGeneres i showet. «Jeg hadde ikke pass heller, så hun skulle til Bulgaria, og så var jeg som å freaking ut, som» Å, du kommer til å dra og jeg kan ikke engang komme for å se deg. » Noen mennesker gir et lommetørkle til partneren deres. Hun ga meg sitt DNA. «

Det tok imidlertid ikke lang tid før MGK gjorde få et pass for å se kjæresten sin på stedet, med litt hjelp fra senator Bernie Sanders. «Du vet hvem som hjalp meg med å skaffe pass? Bernie Sanders. Jeg har ikke en gang snakket med ham siden dette skjedde,» innrømmet rockeren. «Tusen takk. Tusen takk til Bernie Sanders-teamet for det. Jeg gjorde det til Bulgaria og forholdet ble sterkt, så tusen takk.»

Ser ut som Sanders ikke bare er en senator, han er Amor.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her