Er du en fan av Billie Eilishs superpopulære låter? I så fall vil du være glad for å høre at det er en veldig god sjanse for at hun vil underholde sine lyttere i årene som kommer. Hun har allerede oppnådd et fantastisk suksessnivå og ser ikke ut til å ha noen intensjon om å bremse ned snart. Selv om noen av sangene hennes uten tvil er kontroversielle, klarer hun også å lage historie med musikken sin. Og med hver nye sang som hun gir ut, ser hun ut til å avsløre litt (eller mye) mer om hva hun synes om verden rundt seg. Tekstene hennes skildrer også hvem hun er som en person som har forvandlet seg fra en tenåring til en ung kvinne, mens hun beskriver hvor hun er på hvert punkt i livet.

Bare ta en lytting til «Derfor er jeg», der hun tar kontroll mens hun synger, «Få det vakre navnet mitt ut av munnen din / Vi er ikke det samme med eller uten / Ikke snakk» om meg som du kanskje vet hvordan jeg føler.» Og hvis du har funnet deg selv å krone sammen til «Bad Guy», vil du vite at hun reflekterer over falsk oppførsel ved å synge, «Jeg er den dårlige typen / Gjør mammaen din trist type / Gjør kjæresten din sint tett / Kan forføre faren din skriver / jeg er den dårlige fyren, duh. «

Med en slik personlig mening bak Eilishs andre sanger, er det ingen tvil om at du er nysgjerrig på den virkelige betydningen bak «My Future.»

Billie Eilish avslører hvor hodet hennes var mens hun skrev Min fremtid

Etter den vellykkede mottakelsen av Billie Eilishs sanger tidligere, bestemte sangeren seg for å droppe «My Future» i juli 2020. Singelen så ut til å være en hit med fans og fikk en positiv «kritisk mottakelse», ifølge NME. Stikkontakten bemerket også at sangen «ble skrevet på bare to dager», noe som er alvorlig imponerende, med tanke på at det er en så gjennomtenkt og rørende melodi. «Forstår du? / Jeg har endret planene mine,» synger Eilish i sangen, som gjenspeiler en reise som mange sikkert kan forholde seg til. Hun fortsetter i koret ved å fortelle lytterne, «Fordi jeg er forelsket / med fremtiden / gleder meg til å møte henne / og jeg, jeg er forelsket / men ikke med noen andre / vil bare få å kjenne meg selv. «

Stjernen åpnet seg for meningen bak sangen og sa at tekstene gjenspeiler «akkurat der hodet mitt var …» Og hvor var det akkurat? Vel, hun forklarte at hun på det tidspunktet følte seg «håpefull, spent, og en voldsom mengde selvrefleksjon og egenvekst.»

Eilish har vært ærlig om hennes kamp med depresjon, forteller Rullende stein at hun var på et mørkt sted da hun tilfeldigvis fant berømmelse. «Det er morsomt,» sa hun. «Når noen andre tenker på Billie Eilish på 14, tenker de på alle de gode tingene som skjedde. Men alt jeg kan tenke på er hvor elendig jeg var. Hvor helt fortvilet og forvirret. Tretten til 16 var ganske grov.»

Vi er glade for å høre at stjernen føler seg mer håpfull i disse dager.

Hvis du eller noen du kjenner med psykisk helse, kan du kontakte Krise tekstlinje ved å sende HMS til 741741, eller ring National Alliance on Mental Illness Helpline på 1-800-950-NAMI (6264).

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her