Som et av Hollywoods mest omtalte og feirede par, vil fans være glade for å vite at forholdet mellom Jason Momoa og Lisa Bonet fortsatt er sterkt etter 15 år. Som tidligere rapportert av Insider, møttes paret først tilbake i 2005 på en jazzbar. Under en opptreden på «The Late Late Show with James Corden» i 2017, mimret Momoa over tiden Bonet introduserte seg for «Aquaman» -skuespilleren. «Jeg vendte meg mot vennen min og var som [pretends to scream]. Jeg hadde fyrverkeri som gikk av inne, mann, «sa han (per Insider).

«Jeg kan ikke si at det var fullstendig fra det øyeblikket vi så hverandre, men vi har vært sammen fra den dagen vi møttes,» avslørte Bonet til Porter i 2018. «I det øyeblikket kom kjærligheten og den kom stor , og han løp ikke som jeg tror mange menn gjør. Han hentet meg i utgangspunktet og kastet meg over skulderen, i hulemannstil. «

To år inn i forholdet deres ønsket duoen sitt første barn, datteren Lola, velkommen i juli 2007. Året etter, i desember, fødte Bonet sønnen Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha. Det ville imidlertid ikke være før i 2017 da de endelig ville knytte knuten. Fortsett å lese for å finne ut mer om forholdet deres, inkludert hvordan aldersforskjellen deres påvirker blandingen.

Jason Momoa så på Lisa Bonet på TV som barn

Etter å ha vært i et sterkt forhold så lenge, giftet skuespillerne Jason Momoa og Lisa Bonet seg i juli 2017 i en privat seremoni. Under et intervju med Entertainment Tonight samme år, forklarte han at han hadde håpet på at bryllupet deres hadde forblitt en hemmelighet lenger. «Jeg trodde det ville ha holdt seg slik, men noen et ** hull lekket det, og jeg vil finne deg,» sa han.

«Vet du hva, jeg har vært gift med kona mi i 12 år,» fortsatte Momoa og la til: «Det er bare en samling av familiene våre og feirer vår kjærlighet.» Den dag i dag er skuespilleren «Game of Thrones» lykkelig forelsket i Bonet, og fans elsker å se det. En ting som har blitt nevnt gjennom årene er forskjellen i alder mellom duoen. Som tidligere rapportert av The Sun, er det nesten 12 års aldersgap. Det har imidlertid ikke hindret dem i å bli et av popkulturens mest ikoniske par.

Momoa innrømmet at han hadde forelskelse i Bonet som vokste opp. «Helt siden jeg var 8 år gammel og jeg så henne på TV-en, og jeg var som:» Mamma, jeg vil ha den. » Jeg er som: «Jeg kommer til å forfølge deg for resten av livet mitt, og jeg skal få deg,» «sa han på» The Late Late Show with James Corden «i 2017, per Insider. Vel, det ser ut som det var ment å være!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her