Britney Spears er endelig en gratis kvinne! Etter en hard kamp for å avslutte sitt 13-årige konservatorium ledet av faren, Jamie Spears, bestemte dommer Brenda Penny at han ville bli suspendert fra rollen. «Jeg tror … at suspensjonen av Jamie Spears er til beste for konservaten, Britney Spears,» sa Penny 29. september per USA Today. «Den nåværende situasjonen er uholdbar. Den gjenspeiler et giftig miljø som krever suspensjon av James Spears.»

Jamie Spears «advokat, Vivian Thoreen, ga en uttalelse på vegne av Jamie og sa: «Mr. Spears elsker sin datter Britney ubetinget. I 13 år har han prøvd å gjøre det som er i hennes beste interesse, enten som konservator eller far. . » Hun nevnte også at de «spekulative» og «ubegrunnede» angrepene som er gjort mot ham av publikum og media er falske, ifølge USA Today.

«Sirkus» -sangeren la ut på Instagram og takket fansen for all deres støtte 4. oktober. «#FreeBritney -bevegelse … Jeg har ingen ord … på grunn av dere og deres konstante motstandskraft i å frigjøre meg fra konservatoriet mitt … livet mitt er nå i den retningen !!!!! !!!! «

Så nå som Britney faktisk er fri fra farens kontroll, hva er det neste for henne?

Britney Spears kan opptre igjen

Britney Spears delte en melding med fans tilbake i juli på Instagram og avslørte at hun ikke hadde noen planer om å opptre så lenge faren hadde ansvaret. «For de av dere som velger å kritisere mine dansevideoer … se, jeg kommer ikke til å opptre på noen scener når som helst snart, med faren min som tar på meg det jeg sier, gjør, eller tenker,» sa hun. «Og nei, jeg skal ikke sminke meg og prøve å prøve på scenen igjen og ikke klare å gjøre remixer av sangene mine i årevis og tigge om å sette min nye musikk i showet mitt for mine fans. . så jeg sluttet !!!! «

Nå som farens konservatorium er suspendert, betyr dette at fansen kan se Britney opptre igjen i nær fremtid? En kilde sier til People at det er mulig. I følge innsiden har Spears forlovede, Sam Asghari, «oppmuntret henne til å tenke på å opptre igjen.» De la til: «Han har stor innflytelse på Britney. Når Sam er rundt, er Britneys dager veldig fokusert. Sam er veldig disiplinert om å trene og spise sunt. Når hun er alene, er det vanskelig for henne å motivere seg selv.» Selv om dette er gode nyheter for fansen hennes, ikke forvent å se henne tilbake på scenen i nær fremtid, ettersom kilden sa at Spears «bare ikke er klar» helt ennå.

Når popprinsessen er klar til å opptre, vil hennes ivrige fans sikkert være klare.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her