Jessica Chastain og Oscar Isaac rocket fansenes verden i den intense og tidvis urolige HBO -serien «Scenes From a Marriage». En viktig grunn til deres håndgripelige kjemi på skjermen er fordi de to har vært nære i flere tiår.

«Vi har vært venner i over 20 år,» sa Chastain på «Utsikten. «» Vi gikk på college sammen … Det gjør det lettere ved at vi stoler helt på hverandre. Vi elsker hverandre. Vi beskytter hverandre. «

Chastain berørte også de tøffere øyeblikkene i «Scenes From a Marriage» og hvordan forbindelsen deres gjorde det så mye mer sårbart. «Men da gjør det det også vanskeligere fordi vi vet hvordan vi skal skade hverandre. Så i scenene der karakterene skader hverandre, er det litt som om jeg noen ganger ville se på ham og jeg liker det,» Er dette Oscar eller Jonathan? … Det var bra og dårlig for meg, sa hun. Mens de håndterte konflikten med stor dyktighet, snakket Chastain også om nakenscenene i serien. Her er hva regelen hennes var.

Jessica Chastain ba om likestilling i nakenscener

Fans av «Scenes From a Marriage» vil vite at Jessica Chastain og Oscar Isaac fremstår naken i noen av bildene. Chastain snakket om dette på «Utsikten, «sa at hennes ene regel var at det skulle være lik eksponering.» sa jeg til Hagai [Levi], som skrev og regisserte i serien, «sa Chastain.» Jeg sa helt i begynnelsen: «Jeg er komfortabel med all nakenhet, men alle deler av kroppen min som du viser, må du vise det samme med Oscar.

Chastain snakket om dusjscenen og sa at publikum «ser kroppen min, så du ser kroppen hans [too]. «Chastain la til:» Men for meg ønsket jeg at det skulle være balansert. «

Isaac snakket om hvordan han godkjente dusjscenen sin og hvor mye mer overraskende det var å se den på en stor skjerm. «Jeg visste ikke at det kom til å skje. Du blir sendt tingene for å se på og si:» Ok, jeg har det bra med det, «men jeg så det på en bærbar datamaskin ganske mørkt, og jeg la ikke merke til det hva som skjedde der nede, sa han. «[But] klart som dag, på den store TV -en er det der for alle [look at]. «I lys av alt dette oppsummerte Vanity Fair det kortfattet:» Vi har Jessica Chastain å takke for hele fronten Oscar Isaac i «Scener fra et ekteskap.» «Takk, jente!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her