Nicole Kidman og Keith Urban er et av de mest ytre kjærlige parene i Hollywood. Skuespilleren og sangeren giftet seg i 2006, og Kidman innrømmer at de ble forelsket raskt, men at hun skulle ønske de to hadde møttes enda tidligere, slik at de kunne få enda flere år sammen. Hun fortalte Vogue i 2015, « Jeg skulle ønske jeg kunne ha møtt ham mye tidligere og fått mye flere barn med ham, men det gjorde jeg ikke. Jeg mener, hvis jeg kunne fått to barn til med ham, ville det bare vært strålende, men som Keith sier: ‘Det som ønsker sinn, Nicole. Slå det av.’

Og omtrent som sin kone, falt Urban raskt pladask med sin fremtidige partner, og fortalte CBS Sunday Morning i 2015 om da de møttes, « [It] var ikke livsendrende, det var livsbegynnende. Det var bokstavelig talt, « OK, livet starter. »

Men til tross for hvor sprø disse to kan være om hverandre, flyr de stort sett under radaren når det kommer til media, og velger i stedet å leve ganske rolige liv (når de ikke promoterer prosjekter og går på arrangementer). Dette er fordi et av Kidmans beste triks for å få ekteskapet hennes til å fungere.

Nicole Kidman og Keith Urban holder privatlivet privat

Når det gjelder hennes 15 års ekteskap, sier Nicole Kidman at en av hennes største prioriteringer er å holde privatlivet privat. Hun fortalte Australian Women’s Weekly i desember: « Jeg lever en del av livet mitt i offentligheten. Bare en liten del av det. » Hun fortsatte: « Jeg har arbeidet mitt, men livet mitt er ganske privat. Jeg er veldig heldig som har en familie som er veldig tett. Vi er veldig nære. Jeg hadde en fantastisk pappa og jeg har en fantastisk mann, og så mye som vi har alt dette, er Keith og jeg ganske normale. »

Noen uker før sa Kidman, som giftet seg med Keith Urban noen år etter at hun ble skilt fra Tom Cruise, på Australias Today Show, via Daily Mail, at hun og mannen hennes er « beskyttende for [their] liten boble, » med henvisning til forholdet deres og deres private liv. Hun la til: « Prioriteten er hverandre og barna våre. Ingenting er viktigere enn det. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her