Rapper Saweetie har hatt mye å feire i disse dager. I juli i fjor inngikk «Icy Girl» en avtale med McDonald’s, og ga fansen en sjanse til å smake på sitt eget «Saweetie Meal». Den Saweetie-godkjente kombinasjonen inkluderte en Big Mac, 4-delt Chicken McNuggets, middels verdensberømte pommes frites, en middels Sprite, Tangy BBQ-saus og en spesiell «Saweetie «N Sour» -saus. For rapperen ga dette samarbeidet ganske enkelt mening gitt henne kjærligheten til søppelmat.

«Jeg tror McDonald’s nettopp så at jeg virkelig elsker måltidet,» sa Saweetie til Forbes. «Jeg remikser alltid måltidene deres i livet mitt,» fortsatte hun. «Jeg går bare live når jeg spiser. Så det faktum at jeg er her akkurat nå med disse vakre pakkene og kartongene med Saweetie Meal bak meg, er som en drøm som går i oppfyllelse. Så bare en fyrstikk laget i himmelen.» Det er imidlertid ikke alt for Saweeties nylige forretningsavtaler.

Bare måneder etter et samarbeid med McDonald’s, har Saweetie nå blitt utnevnt til den nyeste MAC Global Ambassador. «Jeg er definitivt en MAC -jente,» sa hun i en reklamevideo for sminkemerket. I følge MAC SVP og Global Creative Director Drew Elliott, er Saweetie en så stor fan at hun (bokstavelig talt) har fått i seg tonnevis med MAC -produkter. «Hun har alltid elsket produktene våre, hun fortalte meg at hun har svelget kilo M · A · C lipgloss i livet sitt,» sa Elliott, via US Weekly. Så det er rimelig å si at livet har vært ganske «søtt» for Saweetie. Men er «Saweetie» hennes virkelige navn?

Saweeties virkelige navn kan overraske deg

Nei, «Saweetie» er ikke rapperens virkelige navn. Saweeties fulle navn er faktisk Diamonté Quiava Valentin Harper. Så det neste spørsmålet er: Hvor kommer Saweetie fra? Som det viser seg, er det fordi bestemoren hennes pleide å kalle henne «Sweetie». «Jeg fikk navnet mitt fra min bestemor,» sa Saweetie i et intervju med Power 106 i 2018. «Jeg la det på MySpace og MySpace var poppin,» fortsatte hun.

«Folk ville se meg ute, og de ville være som» Oh Saweetie «og jeg ville være som» Det er meg! » og så ble det litt fast. Hva slags stivnet det var at stemoren min hadde skaffet meg en kjede med navnet mitt på, og så tenkte jeg at det var over – mitt navn var bare Saweetie. » I et annet intervju med TIDAL forklarte Saweetie hvorfor hun bestemte seg for å stave «Sweetie» med det tilføyde «a.» «Alle hadde kallenavnene sine på Myspace,» sa hun (via Complex). «Så jeg var som,» OK, jeg liker Sweetie, men jeg liker ikke ordet «sweetie», så jeg kommer til å stave det slik. «

Og hvordan uttaler du «Saweetie», kan du spørre? I det samme Power 106-intervjuet uttalte Saweetie det som «sah-wee-tee», så vi tar det som det riktige eksemplet. Gjennom årene har både fans og kjendiser morsomt slitt med å uttale navnet. For eksempel, Tracee Ellis Ross innrømmet en gang at hun trodde det ble uttalt som «sah-wah-tee.» Uttalelser til side, fans tror at Saweeties virkelige navn faktisk kan ha vært et bedre valg for hennes scenenavn.

Fans synes Saweetie burde ha holdt seg til hennes virkelige navn

Når fansen fant ut at Saweeties virkelige navn faktisk var Diamonté Quiava Valentin Harper, ble de umiddelbart forelsket i det. «Jeg fant akkurat ut at Saweeties virkelige navn er Diamonté, og jeg elsker det for henne,» sa rapperen Yung Baby Tate twitret. «Saweeties virkelige navn er Diamanté [sic]? Det kan være det kaldeste navnet jeg noen gang har hørt, «en fan skrev. «Tenk hva jeg forventet at Saweeties virkelige navn skulle være, men det var ikke Diamonté,» en annen fan kommentert.

I mellomtiden synes andre at «Diamonté» passer så godt til Saweeties «Icy Girl» -personlighet at hun burde ha brukt den som scenenavn. «Jeg vil aldri bli opprørt over det faktum at Saweeties merkevare handler om å være en» Icy Girl «med grillz, kjeder, juveler osv … og likevel valgte hun et scenenavn. I stedet for hennes virkelige navn. Som er Diamonté. …» en annen person twitret. «Det er absolutt en glemt mulighet hvis du spør meg. Hele estetikken din er iskald, og du heter DIAMONTE ??!? Kunne ikke vært mer passende,» sa de fortsatte.

«[T]hans jentes virkelige navn er diamonté og hele bildet hennes er basert på å være en iskald jente, men hun går av saweetie … bare sakte, «en annen twitret. «Jeg kan fortsatt ikke komme over hun bruker scenenavnet Saweetie, og hennes virkelige navn er Diamonté,» noen andre la til. «Icy Girl snublet over en fenomenal merkevaremulighet.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her