Meghan Markle har kranglet med faren, Thomas, siden hun sprang ut i det internasjonale søkelyset i 2018. Han var kjent fraværende fra datterens kongelige bryllup med prins Harry etter å ha hatt et hjerteinfarkt og en pinlig faux pas der han iscenesatte bilder av seg selv å forberede seg på det kongelige bryllupet som deretter ble solgt for opptil 100 000 britiske pund, per Daily Mail.

Splittet mellom Meghan og faren forble gjennom fødselen av sønnen, Archie, og nå gjennom fødselen av datteren hennes, Lilibet Diana. Etter Lilibets fødsel fortalte kongelige biografer Daily Mail at sjansen for at Thomas skulle møte den nyfødte i umiddelbar fremtid var liten. «På sikt vil han sannsynligvis gjøre det, men for øyeblikket vil han ikke være på toppen av parets liste av åpenbare grunner,» sa Nigel Cawthorne, forfatter av «Call Me Diana: The Princess of Wales on Herself.»

Nå som Thomas snakker om australske «60 minutter», avslørte han sin største frykt for barnebarna.

Thomas Markle frykter at han aldri vil møte barnebarna

I sitt ekstremt oppriktige intervju med «60 Minutes» -vert Tom Steinfort avslørte Thomas Markle at han frykter at han aldri får møte barnebarna når han blir eldre og helsen fortsetter å forverres. «Den 18. juli blir jeg 77 år. De fleste av Markle-mennene kommer ikke mye over 80 år,» sa han, via Daily Mail. «Jeg blir veldig skuffet over at jeg ikke får holde barnebarnet mitt.» Han fortsatte: «Jeg vil kanskje aldri se barnebarna mine. Jeg ser ikke etter medlidenhet. Jeg sier bare at det er en realitet. Alt jeg kan si er at jeg håper til slutt jeg får se disse barnebarna mine. Jeg er en ganske bra bestefar. «

Hvis det er noen trøst for Thomas, virker det lite sannsynlig at prins Charles snart vil møte barnebarnet sitt, gitt den offentlige spenningen mellom ham og prins Harry. Thomas hentydet til dette i intervjuet og sa at det var «uheldig» at både Meghan og Harry «spøkte familiene sine fullstendig.» Han sa: «Jeg vet ikke noen som er så kalde å gjøre dette, og nå gjør Meghan det mot meg og Harry gjør det mot faren sin.»

På et tidspunkt i intervjuet ser Thomas på et bilde av seg selv som holder en baby Meghan og sier: «Jeg vil gjerne ha den opplevelsen med det nye barnebarnet mitt.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her