Britney Spears snakket praktisk talt i åpen rett om hennes konservatorium 23. juni. De hjerteskjærende kommentarene hennes kaster lys over hva mange fans har tenkt i flere år; Spears blir holdt fra å leve et normalt liv av menneskene nærmest henne – nemlig faren hennes, Jamie Spears. Spears fortalte dommer Brenda Penny i Los Angeles Superior Court, at hun ikke visste at hun kunne inngi en begjæring om å avslutte sitt konservatorium, og erklærte at hun var klar for marerittet hun har levd for å komme til en slutt. « Fremover er jeg ikke villig til å møte eller se noen. Jeg har møtt nok folk mot min vilje. Jeg er ferdig, » sa Spears, ifølge den fullstendige utskrift av hennes rettsmøte, levert av CNN.

Spears fortalte også dommer Penny at hun ønsket at hun kunne holde på telefonen med seg, da det så ut til å få henne til å føle seg frigjort, selv om det var midlertidig. « Jeg føler meg åpen, og det er greit å snakke med deg her i dag om det, men jeg skulle ønske jeg kunne bli hos deg på telefonen for alltid, for når jeg plutselig hører telefonen, hører jeg alle disse » neiene. Nei , nei, nei, og så plutselig føler jeg meg samlet og føler meg mobbet, og jeg føler meg utelatt og alene og er lei av å føle meg alene, « forklarte Spears, ifølge CNN. Imidlertid endte Spears med å gjøre noe fantastisk etter at hørselen hennes ble avsluttet. Fortsett å lese for mer.

Britney Spears er på ferie

Mange Britney Spears-fans fant seg bekymret for at popstjernen skulle se noen form for gjengjeldelse eller straff for å si fra, men hun var faktisk på ferie med kjæresten sin, Sam Asghari. Dagen etter høringen tok Asghari til sin Instagram Story for å dele en video som han tok fra en privatjet. Rett etter lastet han opp en Instagram-video av seg selv og Spears, som han kjærlig kaller sin « løvinne », for å være dum i flyet. Fans var veldig nysgjerrige på hvor paret var på vei, og Access Hollywood bekreftet at videoene ble tatt med en privat jetfly som hadde forlatt Maui, Hawaii – et av Spears favorittsteder i verden. Paret var på vei til et annet feriested, kanskje bare øyhopping.

« Paret bare [wants] å komme seg vekk. De støtter hverandre, de er det perfekte paret, og de ser frem til fremtiden og lever livet de ønsker å leve, « sa en kilde til Access Hollywood. Basert på rapporten høres det ut som Spears kan ha vært i Maui. på det tidspunktet hun opptrådte i retten. Uansett var fans glade for å se Spears smile og ha det gøy etter en så stressende og utvilsomt følelsesladet dag.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her