Den nye sesongen av «The Voice» har premiere 20. september, og fansen er uten tvil mest begeistret for å se Ariana Grande debut som dommer. Popstjernen slutter seg til Kelly Clarkson, Blake Shelton og John Legend, og vil erstatte Nick Jonas, som fylte setet i panelet for sesong 20. Det er imidlertid ikke noe dårlig blod, som Jonas Brothers -medlemmet tidligere sa på «The Kelly Clarkson viser «at Grande er» en av de beste sangerne i spillet, og hun kommer til å bli en utrolig trener. «

Hennes andre trenere er også glade for å ha henne med i konkurransen; de er imidlertid godt klar over at hun vil være en trussel. I en episode av talkshowet hennes ba Clarkson en seer om å synge for henne og sa deretter (via ET Canada): «Hvis du velger Ariana Grande, vil jeg sparke din a ** … fordi hun definitivt er min største konkurranse neste sesong. » Hun la til, «De sa at hun meldte seg på, jeg var som» Vi kommer alle til å tape. » Jeg elsker henne. Jeg er spent på det. «

Alle vitser til side, Clarkson er glad for å ha sangeren «kraftig kvinnelig energi» på showet og oppdaget til og med noe om Grande fortid som hun var helt uvitende om. Rull fremover for å finne ut hvilken profesjonell detalj hun var sjokkert over å finne ut om Grande.

Kelly Clarkson visste ikke hvordan Ariana Grande startet sin karriere

Under en pressekonferanse 16. september diskuterte Kelly Clarkson hvordan hun føler det å ha Ariana Grande i dommerpanelet for «The Voice» etter å ha vært den eneste kvinnelige dommeren i 2020 -sesongen. «Jeg elsker å ha en kvinne til,» sa hun til Entertainment Tonight. «Jeg har gjort det med alle gutta, og det er kult … men jeg liker å ha den kvinnelige energien til å hoppe av. Jeg er en jentejente. Jeg har mange kjærester, så jeg er velkommen til det. «

Som det viser seg, er det mye «American Idol» -alumnen ikke vet om Grande, inkludert det faktum at hun fikk sitt første store brudd i 2008 da hun var 15 år gammel da hun fikk rollen som Charlotte i Broadway -produksjonen av » 1. 3.» Clarkson sa, ifølge People, «begynte du på Broadway? Vent, hvordan fant jeg dette ut ?!» Deretter bemerket hun Grande erfaring fra Broadway forklarer hvorfor hun «bryr seg om teknikken din og holder stemmen din sunn.»

Clarkson var tydelig imponert og la til: «Jeg føler at jeg burde gå til Ariana Grande for vokal [tips]. «Selv om Clarkson ser på Grande som sin» største konkurranse «, ser det ut til at hun er villig til å ta et tips eller to fra henne.

Clarkson og Grande kommer virkelig overens på The Voice

Kelly Clarkson åpnet tidligere om hvordan det har vært å jobbe med Ariana Grande på «The Voice» under et intervju på «The Tonight Show.» Hun fosset, «jeg elsker [Ariana]! Vi hadde faktisk løpt inn i hverandre et par ganger før, men egentlig ikke likt, vet du, vært i stand til å snakke, og hun er så morsom. Som, veldig vittig. «

Sangeren forklarte at popstjernen under showets tidlige filmopptak ikke virkelig viste frem hennes sanne vidd eller «brukte mye av materialet hennes.» Imidlertid gjorde hun det da knockoutrunden i konkurransen nærmet seg. «Vi har allerede tapet alt opp til livene, og hun er hysterisk,» fortsatte Clarkson. «Vi har aldri hatt en trener som henne. Jeg har bare vært der i åtte sesonger, men i alle sesongene mine har jeg aldri hørt en trener snakke om vokalhelse så mye, og jeg sier,» antar jeg det burde vi nevnt. « … Ingen har noen gang nevnt det, og hun liker det virkelig. » Hun la til, «Alle vibrerer så godt, det er bra.»

Vi er glade for å se «kraftig kvinnelig energi» vibrerer godt!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her