Den nye sesongen av « The Voice » har premiere 20. september, og fansen er uten tvil mest begeistret for å se Ariana Grande debut som dommer. Popstjernen slutter seg til Kelly Clarkson, Blake Shelton og John Legend, og vil erstatte Nick Jonas, som fylte setet i panelet for sesong 20. Det er imidlertid ikke noe dårlig blod, som Jonas Brothers -medlemmet tidligere sa på « The Kelly Clarkson viser « at Grande er » en av de beste sangerne i spillet, og hun kommer til å bli en utrolig trener. « 

Hennes andre trenere er også glade for å ha henne med i konkurransen; de er imidlertid godt klar over at hun vil være en trussel. I en episode av talkshowet hennes ba Clarkson en seer om å synge for henne og sa deretter (via ET Canada): « Hvis du velger Ariana Grande, vil jeg sparke din a ** … fordi hun definitivt er min største konkurranse neste sesong.  » Hun la til, « De sa at hun meldte seg på, jeg var som » Vi kommer alle til å tape.  » Jeg elsker henne. Jeg er spent på det. « 

Alle vitser til side, Clarkson er glad for å ha sangeren « kraftig kvinnelig energi » på showet og oppdaget til og med noe om Grande fortid som hun var helt uvitende om. Rull fremover for å finne ut hvilken profesjonell detalj hun var sjokkert over å finne ut om Grande.

Kelly Clarkson visste ikke hvordan Ariana Grande startet sin karriere

Under en pressekonferanse 16. september diskuterte Kelly Clarkson hvordan hun føler det å ha Ariana Grande i dommerpanelet for « The Voice » etter å ha vært den eneste kvinnelige dommeren i 2020 -sesongen. « Jeg elsker å ha en kvinne til, » sa hun til Entertainment Tonight. « Jeg har gjort det med alle gutta, og det er kult … men jeg liker å ha den kvinnelige energien til å hoppe av. Jeg er en jentejente. Jeg har mange kjærester, så jeg er velkommen til det. « 

Som det viser seg, er det mye « American Idol » -alumnen ikke vet om Grande, inkludert det faktum at hun fikk sitt første store brudd i 2008 da hun var 15 år gammel da hun fikk rollen som Charlotte i Broadway -produksjonen av  » 1. 3. » Clarkson sa, ifølge People, « begynte du på Broadway? Vent, hvordan fant jeg dette ut ?! » Deretter bemerket hun Grande erfaring fra Broadway forklarer hvorfor hun « bryr seg om teknikken din og holder stemmen din sunn. »

Clarkson var tydelig imponert og la til: « Jeg føler at jeg burde gå til Ariana Grande for vokal [tips]. « Selv om Clarkson ser på Grande som sin » største konkurranse « , ser det ut til at hun er villig til å ta et tips eller to fra henne.

Clarkson og Grande kommer virkelig overens på The Voice

Kelly Clarkson åpnet tidligere om hvordan det har vært å jobbe med Ariana Grande på « The Voice » under et intervju på « The Tonight Show. » Hun fosset, « jeg elsker [Ariana]! Vi hadde faktisk løpt inn i hverandre et par ganger før, men egentlig ikke likt, vet du, vært i stand til å snakke, og hun er så morsom. Som, veldig vittig. « 

Sangeren forklarte at popstjernen under showets tidlige filmopptak ikke virkelig viste frem hennes sanne vidd eller « brukte mye av materialet hennes. » Imidlertid gjorde hun det da knockoutrunden i konkurransen nærmet seg. « Vi har allerede tapet alt opp til livene, og hun er hysterisk, » fortsatte Clarkson. « Vi har aldri hatt en trener som henne. Jeg har bare vært der i åtte sesonger, men i alle sesongene mine har jeg aldri hørt en trener snakke om vokalhelse så mye, og jeg sier, » antar jeg det burde vi nevnt. ‘ … Ingen har noen gang nevnt det, og hun liker det virkelig.  » Hun la til, « Alle vibrerer så godt, det er bra. »

Vi er glade for å se « kraftig kvinnelig energi » vibrerer godt!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her