Etter at prins Harry og Meghan Markle gikk tilbake fra kongelige plikter og flyttet til California, feiret Meghan sin 40 -årsdag i forrige måned. I feiringen spilte hertuginnen av Sussex inn en video for et nytt 40 x 40 -initiativ for kvinner på arbeidsplassen. Å komme til syne i kampanjen var ingen ringere enn komikeren Melissa McCarthy, som dukket opp gjennom videonettprat for å spøke med ideer om bursdagsfeiringer.

«Skal du endelig gjøre et» Suits «-gjenforening?» McCarthy gjetter, før Meghans store avsløring. «Fordi jeg fyller 40 år, ber jeg 40 venner om å donere 40 minutter av sin tid for å hjelpe mentor for en kvinne som mobiliserer tilbake til arbeidsstyrken,» forklarer Meghan. Gitt at dette er den første av mange venner som dukker opp, vil det sannsynligvis komme flere samarbeidende kampanjevideoer i fremtiden. Selv om paret filmet og diskuterte gjennom videochat, stoppet det imidlertid ikke McCarthy fra å se hvordan Harry og Meghan var bak kulissene. Her er hva hun avslørte.

Melissa McCarthy så prins Harry og Meghan Markles forhold dynamisk førstehånds

Under et intervju med «Lorraine» avslørte komikeren Melissa McCarthy hva hun så om prins Harry og Meghan Markle under innspillingen av Meghans 40 x 40 kampanjevideo i forrige måned. I følge McCarthy er paret utrolig morsomt og lykkelig sammen, og Harry viser til og med frem et hemmelig talent under blooper -opptakene.

«Du vet hva som var så søtt, jeg kunne fortelle at han gikk inn fordi vi snakket, og hun sa» Oh hei «og hele ansiktet hennes lyste opp. Det var så søtt og ekte. Og så stakk han hodet inn og var som , «Er det rart hvis jeg sjonglerer?» Og jeg sa: «Ja, det er det sikkert», og så sa jeg: «Hva med utenfor vinduet?» «Sa McCarthy. «Han sa:» Det var det jeg tenkte. » Jeg var som, «Er du rar og morsom å starte opp?» Jeg elsker alle som vil gjøre noe rart, så jeg tenkte: «Jeg skal tippe hatten min». «

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her