Britney Spears har hatt et pokker i et år. Popstjernen gjorde to virtuelle rettsopptredener under konservatoriesaken, og avslørte faren og teamet hennes for å ha utnyttet henne de siste årene. I løpet av sommeren scoret hun en stor seier da dommeren som hadde tilsyn med saken hennes ga henne tillatelse til å ansette sin egen advokat, ifølge NPR. Derfra har ting fortsatt å lete etter Spears. På det siste rettsmøtet 29. september ble faren til Spears fjernet fra konservatoriet umiddelbart, melder Variety. «Jeg tror at suspensjonen er til beste for konservatoren. Den nåværende situasjonen er uholdbar,» sa høyesterettsdommer Brenda Penny.

Spears ser frem til hennes neste høring, som vil finne sted 12. november. Under den høringen vil dommeren ta stilling til om konservatoriet skal avsluttes helt eller ikke, ifølge Variety. Hvis konservatoriet slutter, vil det markere aller første gang på 13 år at Spears ville ha full kontroll over livet hennes – og økonomien hennes. 15. oktober tok Spears Instagram for å bli ærlig om hvordan hun føler om alt. «Jeg skal bare være ærlig og si at jeg har ventet så lenge på å være fri fra situasjonen jeg er i … og nå som det er her, er jeg redd for å gjøre noe fordi jeg er redd for at jeg skal gjøre det feil, «skrev hun. Hun nevnte også å gi et intervju når dette er over. Fortsett å lese for å finne ut hva hun hadde å si.

Britney Spears antyder at familien hennes burde være bekymret

Hvis og når Britney Spears velger å si ifra – på hennes premisser med egne ord – om hva som har skjedd i hennes liv, kan det være et av de mest sette intervjuene noensinne. Det er ikke sikkert at Spears har noen umiddelbare planer om å snakke åpenhjertig om det hun har vært gjennom, men hun har gitt en advarsel hvis hun gjør det. «Det er ingen hemmelighet at jeg har vært gjennom det tidligere … så jeg må kanskje gjøre ting litt annerledes fra nå av! i bildeteksten til et Instagram -innlegg 15. oktober.

Spears syntes også å gjøre det klart at hun ikke kommer tilbake til jobb når som helst snart. «Jeg holder meg unna virksomheten, som er alt jeg noen gang har kjent hele mitt liv … derfor er dette så veldig forvirrende for meg,» fortsetter hennes bildetekst på Instagram. Om Spears faktisk ville gjøre et intervju eller ikke, er ukjent. I mars fortalte en kilde til Entertainment Tonight at «Britney har vurdert å snakke om fortiden sin, hovedsakelig fordi hun ikke synes at andre burde fortelle historien hennes,» og la til, «hun hatet alltid å gjøre intervjuer, men hvis hun noen gang tar det skrittet, Oprah vil mest sannsynlig være hennes førstevalg. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her