Å bryte opp er vanskelig å gjøre … men det er enda verre når du finner ut at du har en bolle i ovnen og eksen din har allerede gått videre til en vakker supermodell. Alas, det var akkurat det som skjedde med den berømte fotballspilleren Tom Bradys eks, Bridget Moynahan.

Med mindre du bodde under en stein i 2007, vil du sannsynligvis huske da nyheten kom om at Moynahan var gravid med Bradys barn. Og mens de nyhetene alene var ganske sjokkerende med tanke på at paret allerede hadde kalt det slutter, men det ble bare enda mer rotete når du tenkte på den brasilianske modellen Gisele Bundchen, falt kvinnen Brady raskt i et forhold bare uker etter splittelsen med Moynahan, i følge Popkultur.

Men Moynahan bestemte seg for å trekke seg opp i støvelstroppene og oppdra sønnen alene. «Du må virkelig avveie alle fordeler og ulemper og hvordan det vil passe inn i livet ditt profesjonelt, åndelig og følelsesmessig. Å gjøre det på egenhånd når det ikke var forventet kommer med mye frykt og bekymringer. Men jeg følte 100 prosent at jeg kunne gjøre dette, «sa Moynahan Harper’s Bazaar under et spesielt oppriktig intervju i 2008 med tittelen «Mama’s Boy.» Hun la til: «Jeg er ikke sikker på at noen – og jeg kan ta feil i dette – vokser opp og tenke, jeg vil være alenemor.»

Så, hvordan spilte det hele seg for Moynahan og hennes berømte fotballspiller, tidligere svarte partner i forbrytelse, Brady? Fortsett å lese etter hoppet for å finne ut!

Bridget Moynhan mottok fra støtte fra familie og venner, inkludert Will Smith

Bridget Moynahan snakket ærlig om hennes oppbrudd med den berømte atleten Tom Brady og påfølgende overraskelsesgraviditet under et intervju med Harper’s Bazaar i 2008. «Å gå gjennom den traumatiske tiden med å være sønderknust og deretter være gravid, snudde hele mitt liv opp ned og ut og bare slo vinden ut av meg,» avslørte Moynahan. «Men jeg fikk så mye ut av det. Det er gyldent og det er tøft, og det ble oppslukt. Men nå har jeg fått et barn, og det er det beste i verden.»

Moynahan innrømmet også at det å fortelle familien sin – spesielt foreldrene – var en vanskelig pille å svelge. «Når du plutselig er gravid og ingen står ved din side, selv om du er i 30-årene, er det en vanskelig samtale,» røpet hun. «Jeg er en tradisjonell jente, og jeg tror på ekteskap, og jeg trodde bare at det var slik jeg ville gjøre dette. For et øyeblikk var det vanskelig for meg å akseptere at dette var slik jeg skulle ha en familie. Jeg har måttet erkjenne at det er bare så mange forskjellige alternativer i dag. «

Heldigvis hadde Moynahan en hel rekke familiemedlemmer og venner bak seg som støttet henne i en så kaotisk og tøff tid. Til og med henne Jeg, robot medstjerne Will Smith samlet seg rundt henne. «Han tok telefonen raskere enn noen for å forsikre meg om at jeg hadde det bra når ting ble hektiske,» husket Moynahan. Aww! Stjerner. De virkelig er akkurat som oss.

Bridget Moynahan følte seg «sexy» mens hun var gravid

Mens de fleste ikke ville klandre Bridget Moynahan hvis hun valgte å synke ned i sin store seng med et badekar av Ben & Jerry hver eneste natt under graviditeten, ville vi ta feil av å anta at hun gjorde det. Nei, i stedet likestiller Moynahan graviditeten med å føle seg sexy. «Å være gravid følte meg bare så bra. Jeg skapte liv på daglig basis, jeg følte meg vakker, jeg følte meg sexy,» innrømmet hun Harper’s Bazaar.

Og skuespillerinnen som var modell, manglet ikke friere heller! «Jeg kunne ikke tro hvor mange ganger jeg ble spurt!» utbrøt hun. «Ikke at jeg gikk mye ut. Da jeg sto overfor å gjøre dette på egenhånd, var jeg bekymret for hvordan det kom til å påvirke mitt personlige liv. Jeg var trygg på at det ikke skulle bli et problem. Og jeg var Ikke sant.»

Men Moynahan var rask til å innrømme at det ikke var det alle regnbuer og solskinn. Spesielt fjerde trimester da hun ble sendt hjem med en nyfødt helt alene. «Alle sier: «Du føder, du går hjem, og du har denne fantastiske babyen og den er bare vakker. Og jeg gikk inn og jeg begynte bare å gråte,» husket hun.

Heldigvis avtok det til slutt, og nå er hun en stolt, strømmende mamma til sønnen John, som hun og Tom Brady i minnet er medforelder. «Det er ingen grunn til at sønnen min år senere trenger å lese noe [personal] om moren eller faren, «fastholdt Moynahan.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her