Det er trygt å si at noen av de beste sangene har kommet i form av et samarbeid mellom flere artister. Tross alt, hvem liker ikke når to av favorittsangerne deres kommer sammen for å lage musikk? Sanger som « Old Town Road », « WAP », « Blurred Lines » og Drake og Rihannas « Work » er blant de mest suksessrike det siste tiåret, det samme er Nicki Minaj, Ariana Grande og Jessie Js hit « Bang Bang » fra 2014 , « som debuterte som nr. 9 på Billboard Hot 100 og toppet seg som nr. 3.

Nå, år senere, har Jessie J åpnet seg for banen og hvordan hun følte det med å jobbe med de to superstjernene. Hun fortalte Glamour i et nytt intervju at hun « bokstavelig talt hadde lyst [she’d] vant en konkurranse. « Den britiske sangeren la til, » jeg kommer aldri til å glemme: Jeg var på soverommet mitt i leiligheten min i London, og jeg fikk sendt versjonen med Nicki på den. Jeg satt bare ved enden av sengen min og holdt telefonen min, stirret på gulvet og sa: ‘Hvordan har jeg fått dette til?’ « 

Jessie J sa også at « ‘Bang Bang’ aldri ville ha gjort det den gjorde » uten Grande og Minaj, og at hun er takknemlig for å ha hatt « opplevelsen av girl power ». Hun fortsatte, « Siden ‘Moulin Rouge’ har det egentlig ikke kommet en stor kvinnelig sang som virkelig har påvirket sånn. » Imidlertid fikk en av kommentarene hennes om sporet Minaj til å kalle inn med en faktasjekk. Rull fremover for å lese om det som skjedde.

Nicki Minaj ropte ut Jessie Js ‘Bang Bang’ påstander

Under intervjuet forklarte Jessie J hvordan « Bang Bang » ble til. « Max Martin skrev » Bang Bang « og Ariana [Grande] hadde blitt spilt det, jeg hadde blitt spilt det, og vi begge elsket det, « husket hun. » Vi sa bare: ‘Hvorfor gjør vi ikke det begge to?’ Så Ariana ble værende på det andre verset, jeg spilte inn det første verset, og så ble Nicki spilt det i studio og var som: ‘Jeg må hoppe på dette.’ Vi gikk ikke til henne og spurte; hun ville gjøre det. « 

Som det viser seg, har Nicki Minaj et annet minne om hvordan det hele spilte seg og ropte på sangerens påstander via Twitter. Hun skrev, « Babe @JessieJ Jeg hørte ikke sangen og spurte 2get på den. Etiketten spurte me2get på den og betalte meg. Hvordan ville jeg ha hørt sangen? Chiiille hva er jeg den jævla sangmonitoren? Snoopin rundt for sanger chile ?  » Minaj sa at denne antagelsen ble gjort « av en annen artist nylig også, » og la til, « Yall gotta stop Love U. » Det er klart at de to har litt forskjellig minne om opplevelsen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her